Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 dolog, amiről soha de soha ne beszélj az első randin!

5 dolog, amiről soha de soha ne beszélj az első randin!
2016
okt.
18

Hacsak nem szeretnéd, hogy az legyen egyben az utolsó is.


Az első találkozásra mindenki emlékszik, ezen áll vagy bukik, hogy lesz-e folytatás. Érthető, hogy idegesek vagyunk, zavarban érezzük magunkat, megnémulunk vagy éppen össze-vissza fecsegünk. Még ha nem is teljesen úgy viselkedünk, mint „normális üzemmódban”, van néhány téma, amiről egyszerűen TILOS beszélni!
Könyörögve kérünk, mellőzd az alábbi témákat!

1. Politika

Ez egy nagyon-nagyon kényes téma, főleg nálunk-azonnal parázs vitákat szít. A politikai vélemény persze fontos, és jó is, ha idővel kiderül, hogy miként álltok a témához, mert nagyon megosztó és romboló tud lenni, ha a paletta két oldalán helyezkedtek el. Na de ne az első randin kérdezd meg, hogy mit szól a kormány politikájához, vagy az ellenzék programjához!

2. Az exek

Hihetetlen, hogy valaki előrángatja az exeit egy randevú témájaként, de sajnos nagyon is valóságos. Mi sülhet ki ebből? Ha szidod őket, az egyáltalán nem vet jó fényt rád. Ha dicséred őket, az meg féltékenységet szül. Természetesen, ha mondjuk most váltál el, nem kell eltitkolnod, hogy volt egy exférjed, és érintőlegesen megemlítheted azt is, hogy 5 évig éltél egy lánnyal. De ennél részletesebben nem kell mesélned róla! Ráadásul, ha minden második mondatod az exedről szól egy ismerkedős alkalmon, akkor teljesen nyilvánvaló,hogy nem vagy túl rajta. Ezek után kis szeretne veled tovább ismerkedni?

3. Zavaros és nem túl bájos családi háttered

Nem, nincs szükség arra, hogy most rögtön elmondjad, hogy az apád alkoholista, az anyád az elmegyógyintézetben van, a nagynénéd folyton a nősüléssel csesztet, a bátyád díler, az unokatestvérednek pedig 5 gyereke van 5 apától. Mindenkinek a múltjában, családjában vannak olyan dolgok,amik nem a kirakatba valók. Nem arról van szó, hogy ezeket titkolni kell, de semmiképpen sem jó, ha már az első találkozásnál elijesztjük a másikat a rémesen zűrös család képével.

4. A ketyegő biológiai órád

Ez a nők témája, lássuk be. Ők azok, akik annyira rágörcsölnek néha a témára, hogy észre sem veszik, de már az első randin a gyerekekről és a közös jövőről beszélgetnek. Sajnos a férfiak ilyenkor kivétel nélkül menekülni kezdenek, mert úgy érzik magukat, mint egy csapdába ejtett vad.

5. A kedvenc szexpózod

Egyszerűen nem ez a helye annak, hogy erről beszélj Ha lány vagy, akkor könnyűvérűnek fognak tartani, ha fiú, akkor skalpvadásznak. És különben is, nem izgalmasabb lépésről lépésre haladni? A többi majd úgyis kiderül... .

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280