Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

8 másodperc, az első benyomás, ami fontosabb, mint hinnéd!

8 másodperc, az első benyomás, ami fontosabb, mint hinnéd!
2019
okt.
24

Lényegében ott dől el minden.

Az első 8 másodperc döntő fontosságú. Az első pillantás, amikor még a belső hang súg. Ösztön vagy megérzés, nevezhetjük sokféleképpen, de akkor dől el, hogy valaki szimpatikus-e számunkra vagy sem.

Ezt viszont sajnos sok esetben figyelmen kívül hagyjuk, pedig nem szabadna, mert az első megérzésünk általában az igazi. Később már becsatlakozik a logika, az érvek, és megmagyarázzuk, miért is lett szimpatikus az, aki elsőre nem volt az, vagy miért húzódunk el attól, aki elsőre az volt.

Az ismerkedés során sokszor látjuk bele a vágyainkat a másik emberbe, vagy ő próbálja elérni, hogy jobb színben tűnjön fel. Azt mondja, amit hallani szeretnénk, akkor is, ha az nem feltétlen igaz. Ismerős?

Ha mindenki őszinte lenne másokhoz, vagy leginkább önmagához, elkerülhetnénk a kellemetlen csalódásokat. Ha láttam volna már ezt az elején... - gondolod magadban. De igazából láttad is, csak nem akartál hinni magadnak. Jó remélni, hogy elsőre tévedtünk, csak a rossz csillagzat vagy a körülmények miatt nem találtunk valakit első pillanatban rokonszenvesnek, de majd ez megváltozik. Nagy valószínűséggel nem fog.

Ez nem a külsőségeket jelenti, nem az előítéleteket, nem azt, hogy valakit első pillantásra megbélyegzel, mert a külseje miatt mást feltételezel róla, hanem az érzést. A kisugárzását, a szemeit, a mosolyát figyelve hagyni, hogy megszülessen a döntés.

Ha megtanulsz hinni magadban, a megérzéseidben, abban a belső kis hangban, aki sokat segít, ha nem nyomod el, akkor a kapcsolatok útvesztőjében is könnyebben eligazodsz. Mert bizony mindenki az, aminek elsőre látszik, és ha eléggé figyelsz, megláthatod.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280