Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Legyél ott a fergeteges házibuli randin!

Legyél ott a fergeteges házibuli randin!
2016
febr.
04

Újra a személyes ismerkedés a divat, az offline társkeresés hazánkban is megállíthatatlannak tűnik! Ha szerencsés leszel, magad is megtapasztalhatod!

Párt keresel? Próbálj ki valami mást!

Mára már megszámolni sem lehet az online társkereső oldalakat, és egyre több a mobilapplikáció is, melynek segítségével azt reméljük, hogy rátalálunk a párunkra. Mégis, időnként úgy tűnik, a tengernyi személytelen társkereső oldal mellett sem csökkent a társkereső emberek száma. Amerikában ezért különféle alternatív ismerkedési lehetőségek jelentek meg, amelyek egyre népszerűbbek az öreg kontinensen is.

Kezdetben a pofonegyszerű rapid és villámrandik terjedtek el, és évekig ez volt az egyetlen szervezett mód a személyes találkozásokra. Azonban a húspiac-jelleg és a sokszor nevetségesen kevés 5 perces „találkozások" egy idő után sokakat elfordítottak ezektől a programoktól. A futószalag- és sablonmentes randikra vágyakozók hamar felfedezték maguknak az élmény alapú randiprogramokat, melyek a tengerentúlon már igen népszerűek. Ezek a randiprogramok igen széles skálán mozognak: a kirándulásoktól kezdve a játékos esteken át, a gasztro- vagy valamilyen fogyasztással egybekötött programokig sok mindenben részt vehetünk, és a remek időtöltés mellett akár párra is lelhetünk.

2016. február 13.

Házibuli nem akárhogy

Időről időre pedig házibulikon lehet számtalan ellenkező nemű szinglivel találkozni. A nagy létszám bőven teremt alkalmat az ismerkedésre, ugyanakkor az egész bulinak megmarad a házibuli jellege, hiszen a szervezők előre készülnek egy forgatókönyvvel. Ebben helye van a köteletlen ismerkedésnek ugyanúgy, mint a vezetett játékoknak - kinek mire van igénye.

Ahogy egy jó házibuliból, úgy innen sem hiányozhat némi kaja és pia, és természetesen az egyik teremben egész este szól a zene. Ráadásul a karaoke is roppant népszerű, bárki kipróbálhatja! Az este végére nagyon sokan már párban táncolnak vagy éppen beszélgetnek az asztaloknál. (A rendezvényről bővebben itt olvashatsz: http://randimaskepp.hu/programok/hazibuli-randi-febr-13)

A Randimásképp jóvoltából most két belépőt (egy fiú és egy lány részére) sorsolunk ki a Valentin-napnak fityiszt mutató Szívküldi házibuli randira! Nem kell mást tenned, csak kedveld az Oldalborda.hu facebook oldalát! A nyeremények kizárólag erre a házibulira használhatóak fel, készpénzre nem válthatók, már befizetett részvételi díjat nem váltanak ki. Ha szeretnél jelentkezni a játékra, akkor itt várunk >>

 

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280