Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

9 tipp, hogy felrázzuk magunkat a téli punnyadásból!

9 tipp, hogy felrázzuk magunkat a téli punnyadásból!
2016
jan.
19

Hideg van. Alig süt a nap. Utálom kidugni az orromat is. Elegem van mindenből!


A tél vége általában a legnehezebb időszaka az évnek (legyünk optimisták, hogy már a vége felé tartunk a télnek): hónapok óta hideg és szürke az idő, ráadásul idén a hóesésben sem sokat gyönyörködhettünk. Elteltek az ünnepek, lankad az újévi lendület, és egyre nehezebb reggel otthagyni a puha takarót.

9 tippünk segít véget vetni a téli álomnak!

1. Gyerünk korcsolyázni!

Számos helyen nyílt koripálya az országban, a legtöbbnél korcsolyát is bérelhetünk. pár óra mozgás nemcsak egészséges, de mókás is, nem baj, ha nem vagy profi, a jégpályán mindenkinek jut hely.

2. Irány a hegytető!

Túrázni télen is lehet! A zúzmarás ágak, fagyott csipkebogyók megkapó látványt nyújtanak, és biztosan nem fogsz fázni, mire felérsz a domb tetejére. Viszont tele leszel energiával!

3. Jöhet egy rétes az erdőszélen?

Aki csak egy-két órára mozdulna ki, annak célszerű egy városközeli erdőt megcéloznia. Egy rövid séta is csodákra képes, ráadásul jól esik utána valami finomság a szabadban (a Normafánál kapható rétes például legendás).

4. Fapados télen? Simán!

Ilyenkor is lehet várost nézni, nemcsak kisebb a turista-tömeg, de általában a repülőjegyet is jóval olcsóbban kifoghatjuk. Nemrég mi is részletesen írtunk egy milánói városnéző napról, ami tökéletesen teljesíthető egyetlen nap alatt.

5. Forraltbor, barátokkal

Használd ki ezt az időszakot arra, hogy rég nem látott barátaiddal leüljetek egy forrócsoki vagy egy forraltbor mellett. Ha kitavaszodik, mindenki úgyis ezerfelé szalad majd.

6. Vegyél új lendületet a társkeresésben, ha szingli vagy!

Az év vége előtt sokan regisztrálnak a társkereső oldalakra, aztán alábbhagy a lendület. Pedig a társkeresés nem egy perces dolog, és éppen ez az az időszak, amikor rajta kell lenni, ha a nyaralást már párban töltenéd. Ne csak online gondolkozz, ideje kipróbálnod az offline, személyes társkeresést is-remek randiprogramok várnak!

7. Könyvek minden mennyiségben!

Vannak napok, amikor a legjobb egy csésze teával és egy jó könyvvel bebújni a pokrócok közé. Az emberek többsége közel sem olvas annyit, mint amennyit szeretne, a hideg téli napokon érdemes belehúzni!

8. Jöhet egy jó fürdő, vagy szauna?

Az egészségre gyakorolt hatást nem kell hosszan ecsetelnünk, egy nap a fürdőben, és mintha kicseréltek volna minket! Gyönyörű fürdőink vannak nemcsak a fővárosban, de számos vidéki településen is.

9. Tervezgetés a lélek egyensúlyáért!

Aki ilyenkor kezdi megtervezni a nyaralását, nemcsak feltöltődik pozitív energiákkal, de fantasztikus ajánlatokra is bukkanhat. Mikor máskor lenne időd végigbogarászni az úti leírásokat, és azok alapján megtalálni a legszebb tengerpartot? Vagy addig lapozgatni a térképeket, míg rátalálsz a neked való bicikliútra, eldugott hegyi kunyhóra, vonzó kis apartmanra?

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280