Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 remek tipp, hogy hol keressük a személyes találkozásokat

5 remek tipp, hogy hol keressük a személyes találkozásokat
2015
szept.
07

A társkeresők legtöbben arról panaszkodnak, hogy beszűkülnek az ismerkedési lehetőségek. A napi mókuskerék során ugyanazokkal az emberekkel találkoznak, így fogalmuk sincs, hogy hol ismerkedhetnének.


Nem árt néha eltérni egy kicsit a napi rutintól, beiktatni egy párórás programot, ami még befér az időnkbe, netán keresni egy meghitt kis reggelizőhelyet.
Mutatunk 5 tippet!

1. Tágabb munkahelyen

Valószínűleg a kollégáink nagy részét már ismerjük, főleg, ha rajtunk kívül ketten dolgoznak még az irodában. Érdemes azonban a tágabb körbe is nyitni: egyes cégeknél szerveznek csapatépítéseket az országban dolgozó kollegákkal együtt, sportnapokat a másik épületben, telephelyen szorgoskodók bevonásával, netán konferenciákat, üzleti utakat, ahova partnercégeket is meghívnak.

2. Reggeli, ebéd közben

Tanuljunk a mediterránoktól, akik még a reggelit sem szeretik egyedül, magukban enni, ezért beugranak egy kávéra és egy péksüteményre egy helyes kis kávézóba. Most már nálunk is számtalan reggelizőhely van, üljünk be néha egy negyed órára, munka előtt! Az ebédet sem muszáj rendelnünk, derítsük fel, hogy van-e a környékünkön jó menüt kínáló vendéglő. Ha egy teli tálcával egyensúlyozunk egy olyan asztal felé, ahol csak egymagában üldögél valaki, már adja magát az ismerkedés.

3. Apró boltokban

Engem egyszer egy antikváriumban szólított meg egy srác, egyszerűen a könyvről kérdezett, amit éppen a kezemben tartottam. Ne plázákba járjunk, hanem kis üzletekbe, egy térképboltban, egy designer üzletben például sokkal könnyebb szóba elegyedni, ráadásul van egy közös érdeklődési pont is.

4. Klubokban, tanfolyamokon

Nézzünk körbe, hogy vannak e tanfolyamok, klubok a környezetünkben! Heti egy-két nyelvórát nem olyan nehéz beiktatni a munka mellé, de csatlakozhatunk egy filmklubhoz, vagy kirándulókörhöz is. Nem minden tánctanfolyam igényli, hogy párba menjünk, van, ahol kifejezetten úgy indítanak csoportokat, hogy mindenki egyedül érkezzen.

5. Szervezett társkereső programok

Jó, ha tudjuk, hogy léteznek kifejezetten társkeresőknek szervezett programok is. Ne idegenkedjünk tőlük, nem „húspiacról" van szó, lényegében éppen azt kínálják, amit egy klubtól várnánk: kirándulásokat hétvégén, vagy péntekenként egy-egy borkóstolót, játékos estét. Szemezgessünk a legváltozatosabb programokból a www.randimaskepp.hu oldalon. 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280