Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Szingli anya, nős pasi: ez az ideális felállás?

Szingli anya, nős pasi: ez az ideális felállás?
2015
szept.
07

Meglehetősen botrányos választ ad a Hol randizzon egy egyedülálló anya? kérdésre a Yourtango nevű magazin. Azt javasolják, hogy a szingli anyukák csapjanak le a nős pasikra, így mindenki azt kapja, amire vágyik.


Kétségtelen, hogy egy egyedülálló anya helyzete az ismerkedés terén is nehéz. Az időbeosztással zsonglőrködni, a gyerekfelügyelelet megoldani nem egyszerű, csoda, ha egy-egy fárasztó nap után marad még ideje, energiája randizni. Az, hogy kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatot találjanak, ahol a férfi a gyerekeket is elfogadja, és a nő is nyitott legyen a férfi gyerekeire (ha vannak), szinte álom. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a gyerekeknek is nehéz az „új aput" az életük részévé tenni. Ugyanakkor, mint minden nő, a szingli anya is vágyik szexre, meghittségre, intim pillanatokra.
Egy internetes magazin most azt mondja, megtalálta a megoldást, és azt javasolja az egyedülálló anyáknak, hogy kezdjenek nős férfiakkal.
Íme az 5 ok, amiért ez a viszony – szerintük - működhet!

1. Mellette nem fogod úgy érezni magad, mint egy „selejtes áru"

A férfiak szeretik azt hinni, hogy egy egyedülálló anyuka „selejtes áru". Elég körbenézni a neten, számtalan blog és honlap figyelmezett rá, hogy kerüljük el az ilyen nőket, mint a leprásokat. Ennek oka nyilvánvalóan az, hogy egy anya mindig a gyerekeit teszi az első helyre. Vagyis az a fickó, aki nem elég érett ezt megérteni, soha nem lesz elégedett egy ilyen lánnyal. Egy nős pasi viszont nem akar az első helyen lenni. Ő érzelmileg megkapja otthon, amit szeretne, veled mások a tervei.

2. Mellette elfelejtheted az unalmas randirutint

Az egyedülálló anyáknak elfoglalt életük van, zsúfolt határidőnaplóval. Esélyük sincs betartani a szokásos randi menetrendet. A spontenaitás sokkal célravezetőbb! A férfiak egy részét persze borzasztóan zavarja, hogy olyan valakivel találkozgat, aki még nem szakadt el teljesen az extől, netán naponta találkozik vele a gyerekek miatt, sőt hivatalosan még lehet, hogy el sem váltak. Nem úgy a nős pasit! Őt ezek a dolgok egyáltalán nem érdeklik, és örülni fog egy ebédidőben lopott találkozónak is.

3. Nagyszerű szexre számíthatsz

Egy tönkrement kapcsolat romjain a szingli anyáknak általában önbizalom-erősítésre és kevés kompilációra van szükségük. Nem biztos, hogy egyből tartós viszonyra, újabb elköteleződésre vágynak, ugyanakkor keresik az intimitást. Egy drámák és bonyodalmak nélküli szexuális kapcsolat épp ideális.

4. Nem vár tőled magyarázatokat

Egyedülállóként, gyerekkel bármikor bármi közbejöhet: szülői értekezlet miatt ugrik az esti találka, beteg lesz a gyerek, lőttek a másnapi légyottnak, hétvégén inkább a fiad focimeccsén drukkolnál, mint egy pasival ülnél a moziban.... A nős pasi mellett nincs állandó magyarázkodás és lelkiismeret furdalás, ráadásul a volt férjed sem piszkálódhat a titkos viszony miatt, mivel nem tud róla.

5. Nincsenek elvárások, kötelezettségek

Nem minden kapcsolat tart örökké, nem is mindegyik ezzel a céllal kezdődik. Ha egy foglalt fickóval randizol, akkor nem kötelezted el magad, így gond nélkül találkozgathatsz mással is.

Eddig az előnyök, a viszonyra buzdító lista. Mi azért hozzátesszük, hogy egy ilyen kapcsolatban is lehet sérülni, és a tilosban járó férfiakat sem ajánlgatnánk jó szívvel. Nem beszélve arról, hogy bármennyire is jól hangzik, valószínűleg előbb-utóbb minden szingli anya egy tartós, „normális" párkapcsolatra vágyik ... 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280