Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 szabály az offline randizáshoz!

5 szabály az offline randizáshoz!
2015
júl.
13

Az ismerkedés nem pusztán az online társkereső oldalakon lehetséges! Változatos programokon vehetnek részt a társkeresők a borkóstolótól a biciklitúráig bezáróan. Mire figyeljünk, hogy eredményes legyen az offline randizás?


Az online komfortzónából nehéz kilépni, de érdemes! A személyes találkozásokon alapuló társkeresés egyre nagyobb teret hódít, már Budapesten is elérhető az offline randizás. 5 szabály azoknak, akik a 3 dimenziós ismerkedés mellett teszik le a voksukat!

1. Olyan programot válassz, amin jól érzed magad!

Válaszd a programot, amit egyébként is szívesen választanál! Vagyis ne erőltesd a borkóstolást, ha amúgy nem iszol, mert csak feszengeni fogsz, miközben mindenki más jól érzi magát, a borokat ízlelgetve. Ha sportolva érzed magad jó, akkor válassz egy kirándulást, vagy bowlingozást. Élvezd magát a programot is, a társkeresés csak hab legyen a tortán!

2. Ne a barátoddal/barátnőddel gyere!

Ha bátortalan vagy, jó ötlet lehet, ha ismerőst is hívsz magaddal, de csak akkor, ha le tudtok egymásról szakadni arra a néhány órára. Vagyis ha megérkeztek, igyekezzetek kettéválni, különben egész este egymással fogtok ismerkedni. A dominánsabb fél elnyomja a félénkebbet, és a többiek is nehezebben közelítenek meg titeket, ha nagy összhangban beszélgettek.

3. Légy kezdeményező!

Ezt már sokszor hallhattad, és itt is igaz. Gondolj bele, ha egy programon vannak olyan lányok/fiúk, akik teljesen bezárnak, és vannak olyanok, akik nyitottak, érdeklődőek, akkor kevesen fogják a zárkózottakat választani. Az, hogy itt mindenki társat keres, még nem jelenti, hogy csak ülni kell, és várni, hogy a sült galamb a szádba repüljön.

4. Reálisan mérd fel, hogy kivel tudsz tovább ismerkedni!

Gyakori probléma, hogy az ilyen társkereső programokon mindenki a legjobb csajt, és a legmenőbb srácot jelöli be. Ne feledd, nem az a kérdés, hogy ki a legvonzóbb a megjelentek közül, hanem az, hogy kivel tudnál tovább ismerkedni. Például, ha picit molett lány vagy, és van egy mackósabb srác, aki egész este jeleket küldött feléd, akkor lehet, hogy érdemes esélyt adnod neki, ahelyett hogy a teljesen megközelíthetetlen macsóra nyomulsz.

5. Ne add fel!

Ne törjön le az, hogy egy-két alkalmon nem jártál sikerrel! Az offline randizásban kevesebb a felesleges időtöltés, hiszen személyesen minden kiderül! Lehet, hogy online hetekig reménykednétek és levelezgetnétek, de élőben rögtön érzitek, hogy megvan-e az a bizonyos szikra. Itt nincs helye ámításnak, kamuzásnak. Persze kényelmesebb, és látszólag kevésbé lehangoló az online társkeresés, ahol mindig van esélyed üzeneteket kapni-írni, de valójában sokkal kevesebb mögötte a valódi tartalom, az igazi esély. 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280