Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Egy láb többet mond minden szónál!

Egy láb többet mond minden szónál!
2015
jún.
04

Egyes tanulmányok szerint összefüggés van a lábforma és az illető személyisége között! Íme, a leggyakoribb lábtípusok és a hozzájuk tartozó jellemzések – itt a strandidő, lehet tesztelni!

A 4 leggyakoribb lábforma-típus a közönséges, a lángalakú, a szögletes és a nyújtott. Elvarázsolt álmodozó vagy, vagy nyughatatlan vándor? Nézd meg, hogy illik-e rád a leírás!

1. Közönséges lábforma

Közönséges

A közönséges lábformájú emberek lábujjai egy képzeletbeli lejtő vonalát rajzolják ki. Ezek az emberek igazi társasági lények, nyitottak minden újdonságra. Állandóan mehetnékjük van, megszállott vándorlók között, imádnak utazni.


2. Láng alakú lábforma

Láng

A láng formájú láb esetében a második lábujj hosszabb, mint a többi. Az ilyen láb tulajdonosa sportos, energikus, nyitott személyiség. Megnyerő, impulzív személyiségek, akik mindenkire hatással vannak, ugyanakkor ez a lelkesedés sokak számára fárasztó tud lenni.

3. Szögletes lábforma

Szögletes

Ha a lábujjaid egyforma hosszúak, igazi álmodozó vagy. Bárhol is legyél, elveszel a gondolataidban. Emellett állandóan aggódsz és mindent túlelemzel, mindent százszor meggondolsz, mindenre kiterjedően megvizsgálsz.

4. Nyújtott lábforma

Lábforma

A befelé forduló személyiségek lábformája ez: kisebb ujjakkal, amik közel vannak egymáshoz, miközben a nagy lábujj feléjük tornyosul.

Címkék:
 
Kapcsolódó cikkek

Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280