Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Mr. Aputest az új szexisten!

Mr. Aputest az új szexisten!
2022
aug.
01

Úgy tűnik, befellegzett a metroszexuálisoknak, a lumberszexuálisoknak, és a macsóknak is. Itt az új trend: hódítanak az aputestek!

Hogy kik azok az aputestek? Nézz körbe az utcán, ismerőseid és szomszédaid között, bizonyára szép számmal találsz belőlük. Aputest átmenet a sörhas és a kigyúrt kockahas között. Van egy kis pocakja, itt-ott némi felesleggel. Aputest eljut néha focizni a haverokkal, esetleg lenéz az edzőterembe, de hétvégén lazán bevág öt üveg sört 8 szelet pizzával, nesze neked egészséges életmód.

Leonardo Dicaprio
Leo aputeste

Az aputest fogalma Mackenzie Pearson cikkje alapján terjedt el, aki egy internetes magazinban (The Odyssey) fejtegette először, hogy barátnői újabban az aputestekre gerjednek. Bár a kifejezést ő is másoktól hallotta, kétségtelen, hogy a lány írása nyomán vált elterjedtté. Maga MacKenzie egyébként nagyon örül, hogy a pozitív férfitest-kép zászlóvivőjévé vált, véleménye szerint ugyanis a teljesen átlagos férfiaknak is ugyanolyan szükségük van a megerősítésre, mint a nőknek, csak velük a kutya sem foglalkozik.

Annak ellenére, hogy a nők szeretnek egy kidolgozott férfitestben gyönyörködni, van valami természetes, imádnivaló és vonzó a teljesen átlagos, aputestű srácokban.

Adam Sandler
Adam Sandler aputeste

Íme néhány ok, amiért eljött az aputestek kora!

1. Nem ijeszt meg minket.

Kevesebb frusztráló dolog van annál, amikor fürdőrucis képet készítetek, és a pasid úgy feszít melletted, mint egy isten. Ez a gond elrepül aputest mellett! Most te vagy az istennő! Ugyan, ki szeret örökösen behúzott hassal élni? Végre kiereszthetjük a hasunkat, nem a mienk lesz a nagyobb.

2. Szeretünk mi lenni a csinosabbak.

Most aztán nem lesz nehéz! Könnyű a figyelem középpontjába kerülni, ha nem a párunkra tapadnak az irigykedő szemek. És sokkal törékenyebbnek érezzük magunkat egy párnácskás lovag mellett.

3. Jobb ölelkezni.

Senki sem akar ölelkezni egy sziklával. Egy csupaizom ketrecharcossal. Jöjjön a pihepuha aputest!

4. Jókat ehetünk.

Aputest egész biztosan nem fogja a kalóriákat számolni, és odáig lesz az ötlettől, hogy a torkos csütörtökön együk végig a várost. Nem vág pofákat egy jó lángosozónál, és a kertipartin sem kell megkérnünk a házigazdát, hogy hozzon egy kis madársalátát, retekcsírával hintve.

5. Kevesebbet féltékenykedünk.

Ha végigmegyünk vele az utcán, nem kísérik kocsányon lógó női szemek. Bár ez lehet, hogy hamarosan megváltozik, hiszen aputest az új szexszimbólum!

6. Tudod, mi vár rád.

A lányok hajlamosak túl rózsaszínen lefesteni a jövőt, jóképű, bombázó férjjel, aki még 60 évesen is úgy néz ki, mint 40 évvel korábban. Aputest esetében viszont már most láthatjuk, hogy az idő előrehaladtával a kockahas is mivé lesz, úgyhogy nem veszünk zsákbamacskát.

Úgy tűnik, a nők megőrülnek ezért a típusért. Imádják és szétszedik őket! Srácok, ha idén nyáron azt látjátok, hogy minden szem az aputestetekre tapad, most már tudni fogjátok, hogy miért!

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280