Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Hírességek a kertben: melyikükkel palántáznál szívesen?

Hírességek a kertben: melyikükkel palántáznál szívesen?
2015
ápr.
25

Tavasszal nemcsak mi szeretünk ám a kertben lebzselni, de a világhíresek is. Ha eddig nem tudtad őket elképzelni ásóval és ültetőfával, akkor most nagyot fogsz nézni. 12 sztár a paradicsomok és szőlőtőkék között!

1. Kim Wilde

A '80-as évek sztárja nem kispályázik, ami a kertészkedést illeti! A ma is gyönyörű énekesnő elvégzett egy szakiskolát is, eredetileg azért, hogy saját gyerekeinket teremtsen álomkertet. Szerepelt a BBC kertről szóló sorozatában is, sőt kertészeti könyveket is írt. Biztos sok férfi bújócskázna vele szívesen a sövények között.

Kim Wilde

2. Jake Gyllenhaal

A sármos színész rendszeresen beszél arról, hogy mennyire imád kertészkedni és házilag termesztett gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani. Nem véletlenül, ugyanis egy farmon nőtt fel, és saját zöldségeskertje van. Nemcsak mondja, mutatja is, ezért csatlakozott egy iskolai veteményeskerteket népszerűsítő kampányhoz, aminek az a célja, hogy a gyerekek megtanulják, hogyan teremhetnek meg a kertjükben az egészséges ételek hozzávalói. Vajon melyik nő nem hinné el neki, hogy a kertészkedés jót tesz? Elég egy pillantást vetni Jake-re!

Jake Gyllenhaal

3. Helen Mirren

Az örökifjú Helen az mesélte, hogy a kertészkedés egy férfin keresztül érkezett az életébe, egykori szerelme mutatta meg neki a zöldségtermesztés rejtelmeit. A színésznő most a közösségi kertészkedést élvezi, és nagyon lelkes, hogy remek társakkal együtt gyakorolhatja a palántázás és az öntözés művészetét. A szellemi munkát igénylő színjátszás után jól esik neki a fizikai aktivitás.

Helen Mirren

4. Ringo Starr

Legyen bár zöldség, vagy virág, a Beatles dobosát nem lehet zavarba hozni! Aki szerencsés, még virágkiállításon is összefuthat Ringoval, többször kapták már lencsevégre Anglia legnagyobb kertkiállításán.

Ringo Starr

5. Alicia Silverstone

A vegetáriánus színésznő főként azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy interjúban elárulta, hogy leginkább kevés ruhában szeret kertészkedni. Ezek után melyik pasi ne szeretne a bájos színésznő kertszomszédja lenni?

Alicia Silverstone

6. Alex James (Blur)

A Blur oszlopos tagja bevallotta, hogy imád a kertjében bíbelődni. Annyira, hogy még egy konyhát is épített a szabadban a farmján! Kifejezetten szeret este, a sötétben kinn tartózkodni, akár ősszel vagy télen is, amikor hideg, de tiszta a levegő, és távcsővel figyelheti a csillagokat. A kertjét is úgy rendezte be, hogy még esős éjszaka esetén is kinn lazíthat egy hatalmas esernyő alatt.

Alex James

7. Elizabeth Hurley

Ki gondolta volna, hogy ő az egyik legsikeresebb ökogazdálkodó farmtulajdonos a filmiparban? Még a helyi piacon is értékesít! Angliai farmján mindent megtermel, amire a természetes alapanyagokra épülő snack-bárjában szükség lehet.

Liz Hurley

8. Brad Pitt

1000 hektáros szőlőbirtokuk van Angelina-val Franciaországban, saját borászatot üzemeltetnek. Bár a szőlőtőkéket valószínűleg nem maga metszegeti, de elkötelezettségéhez kétség nem fér, alapítványán keresztül is sokat tesz a zöldenergiák térnyeréséért.

A birtok

9. Katalin hercegné

Katalin annyira rajong a kertészkedésért, hogy az ő kifejezett kérésére töltik Vilmosék idejük nagy részét a saját kerttel rendelkező birtokokon, így például a Kensington palotában.

Katalin

10. Reese Witherspoon

A szöszi színésznő előszeretettel tevékenykedik Kaliforniában található farmján, gyerekeivel együtt. Imád a paradicsomjai, uborkái és csirkéi közt kapirgálni.

Reese Witherspoon

11. Julia Roberts

Julia a fenntartható fejlődés lelkes híve, és a biogazdálkodás élharcosa. Ha nem forgat, akkor a malibui farmján tesz-vesz, nemcsak ő maga, de gyermekei is szívesen kapálnak, gyomlálnak, hogy aztán meg is egyék, amit megtermeltek. Micsoda zöld nő!

Julia Roberts

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280