Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Berta

Berta

Vörös fiú és vörösbor párti, ebben a sorrendben. Autója nincs, de bicajozáshoz sisakot hord. Spanyol étkek közelébe engedni veszélyes!

Néha úgy tűnik hatalmas szakadék tátong a két nem között, pedig sokkal több közös vonásunk van, mint hinnénk!

A jó szex olykor lágy romantika. Hosszas, puha, szeretettel átitatott érintések, finom csókok, kényelmes ölelés, a testi-lelki közelség szelíd varázslata. Olyan, amihez illenek a sejtelmes fények, a kandalló melege, vagy a halk zene, de ezek híján is simogatja a testet és lelket egyaránt. Kedves mozdulatok, a másik tekintetében való elmerülés, minden porcikájának lassú felfedezése. Az összebújás öröme, a testének melege, ami a legridegebb napokat is átfűti.

Tudod, hogy mi is az a szeretet, vagy csak hiszed, hogy tudod?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280