Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Álomvakációra indult a Tinderen megismert párjával, a reptéren a terhes barátnő várta őket

Álomvakációra indult a Tinderen megismert párjával, a reptéren a terhes barátnő várta őket
2023
ápr.
27

Hoppá.


Madeleine Jaye tavaly decemberben a Tinderen ismert meg egy fiút: a közös találatot üzenetváltások követték, majd egy hónap után személyesen is találkoztak a fiatalok. Minden álomszerűnek tűnt, alig 3 hónappal később a 22 éves lány és barátja már egy spanyol vakációt foglaltak le. Bár a lány valahogy érezte, hogy az egész túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, mégsem szólalt meg benne a vészcsengő.

A szerelemesek mindenről beszélgettek, már a gyerekvállalás is szóba került köztük. Jóformán mindenben egyetértettek: abban, hogy mikor akarnak családot alapítani, hogyan szeretnének élni és miként képzelik el a jövőt. Tökéletes match, nem igaz?

A nyaralás is fantasztikus volt, csak utána jött a feketeleves. Amikor egy héttel később hazaérkeztek, egy terhes lánnyal találták szembe magukat a repülőtéren, aki az mondta, hogy 2 héten belül fog szülni. Az apa pedig nem más, mint a Tinderen megismert férfi. A lányt elkísérték a szülei is, akik letámadták a srácot.

Medeleine sokkot kapott, még soha nem érezte magát így. Kiderült, hogy a férfi, akivel az életét képzelte, teljesen másvalaki, mint akinek gondolta. Nemsokára azt is megtudta, hogy álompárja nem 32 éves, ahogy neki mondta, hanem 37. Amikor összeállt a kép, az is nyilvánvalóvá vált, hogy a szélhámos 4 különböző nővel csalta terhes barátnőjét.

Madeleine állítása szerint a fickó ráírt, miután elhagyták a repteret, arra esküdözve, hogy csak egy őrült exe a lány, aki a gyerekkel próbálja meg csapdába ejteni. Azonban Madeleine nem hitt már neki, minden kommunikációt megszakított vele és soha többé nem akarta látni.

Az egész történet megrémítette a lányt, aki törölte magát a Tinderről és arra is felhívta a felhasználók figyelmét, hogy bízzanak a megérzéseikben.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280