Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Minden kapcsolat a maga szabályai szerint működik, ami általában közös megegyezésen alapul. Kimondott vagy kimondatlan formában egy elég fontos pontja a hűség. De tulajdonképpen hogy is van ez?

Tegyél te is azért, hogy visszatartsd!

Erős szavak egy elhagyott feleségtől.

Nem leszek a második, aki a várakozásra áldozza az életét.

Szerencsés vagyok: a lelki társamhoz mentem feleségül.

A megcsalás csúnya dolog. Mindnyájan tudjuk. Hazudunk a másiknak, leromboljuk a bizalmat és megbántjuk azt, akit szeretünk.

Valahogy megtörtént, megcsaltad a férjedet. Mindegy hogy jutottál el idáig, most, hogy vége lett, elhatároztad, hogy helyrehozod a házasságodat.


Elhatározni persze könnyebb, mint végigcsinálni. Iszonyúan hiányzik a másik férfi, akit még mindig szeretsz, miközben azon kellene ügyködnöd, hogy visszaszerezed a férjed bizalmát. Társadalmunk előszeretettel ítélkezik azok felett, akik kilépnek egy házasságból, főleg, ha másvalaki miatt hagyják ott a frigyet. Persze tudjuk, hogy mennyi a képmutató!

Hogy is kezdődött? Találkoztál valakivel, és minden azt sugallta: az élet rövid, vágj bele, merj lépni, változtass, ragadd meg a lehetőséget. Nem könnyű így hűségesnek maradni, igaz? Nem beszélve arról, hogy a megszokott után üdítő megélni az izgalmas bizsergető kezdeteket. Jó újra érezni, hogy nő vagy. Őrjítő érzés, szerelmes vagy valaki másba, mintha elment volna az eszed. Ezer éve nem éreztél ilyet! Aztán ... egyszer csak vége, lehull a rózsaszín szemüveg, nincs folytatás.

Hosszú vívódás után úgy döntesz, hogy a házasságodat próbálod helyrehozni. Minden gondolatod az elveszített szerelmed körül forog, miközben próbálod a férjedet meggyőzni arról, hogy vele képzeled az életedet ...nem könnyű. Úgy érzed, te csak meg akartad élni ezt az érzést, nem tettél semmi rosszat. Örülnöd kéne, hogy kapsz egy második esélyt, hogy a férjed visszavár.

Miért maradnál mégis? Nagy rajtad a nyomás, hogy ne csinálj marhaságot? A gyerekek miatt? Az együtt töltött évek miatt? Vagy tényleg úgy érzed, hogy a házasságod megérdemel egy második esélyt? Tegyük fel, hogy igen. Hogy még mindig nagyon erős érzelmi kötelék fűz a férjedhez, és úgy érzed, hogy ebben a kapcsolatban szeretnéd folytatni. Remek! Most már csak azt kéne kitalálni, hogy hogyan felejtsd el a másik pasit, és hogyan éld túl a szívfájdalmat.

Sokkal könnyebb, ha megérted, hogy a hűtlenség nem tesz szabaddá. Olvasd el ezt az 5 fontos dolog a megcsalásról, amik segítenek, hogy könnyebben túl legyél rajta:

1. Azon pároknak, akiknek a kapcsolata egy félrelépésből indult, mindössze 3-4%-a marad hosszútávon együtt. Persze szeretnéd azt hinni, hogy majd éppen ti lesztek a kivételek, de a helyzet az, hogy nem valószínű. Higgy a statisztikának!

2. A másik férfi minden bizonnyal egészen másmilyen a való életben, mint képzeled. Most egy álomvilágból ismered csak, nem a szürke munkás hétköznapokból, és hajlamos vagy jóval többet vetíteni a dologba, mint ami valójában.

3. A rózsaszín köd elfedi a realitásérzékedet. Lehet, hogy nem emlékszel rá, de ugyanezt érezted anno a férjeddel is. És ugyanúgy el fog múlni idővel ez is, mint ahogy az is átalakult.

4. Ha azt az energiát, amit ebbe a titkos viszonyba fektettél, a házasságodba fektetted volna – most egy álomkapcsolatban élnél.

5. A félrelépésnek nem kell az egész házasságotokat meghatároznia. Igen, ez egy fejezet belőle, egy eset, ami megtörtént, de rajtatok áll, hogy a végét is jelenti-e vagy továbblapoztok.

Természetesen, ami ezután következik, az nem lesz egy könnyű menet. Mindenki körülötted, főleg a párod, azt szeretné majd, hogy gyorsan felejtsd el azt a pasit. Nem fog menni. Ennek a veszteségnek az elengedéséhez ugyanúgy időre van szükség, mint bármilyen szakítást követően. Nem megy gombnyomásra, és nem lesz attól könnyebb, hogy titokban szeretted azt a férfit - ugyanúgy szeretted. Nem lehetetlen újraépíteni a házasságot, és túllépni a másik férfin, de időre lesz szükséged. Sok időre.

Előbb-utóbb mindenkit utolér: miközben jó kapcsolatban élsz a pároddal, találkozol valakivel, aki vonzó és izgalmas.

Csak várod, várod, várod. Reménykedsz, hogy eljön a nap, amikor otthagyja érted a feleségét. Mégis meddig?


Ki elkeseredettségében, ki sodródva az árral, ki szenvedélyes szerelem miatt kerül abba a helyzetbe, hogy egy házasságban ő lesz a harmadik. A titkos szerető, a Másik Nő. Tegyük most félre az ítélkezést, és próbáljuk objektíven szemlélni az ügyet: mekkora esélye van annak, hogy egy férfi elhagyja a családját egy másik nő kedvéért? Hogy a kaland a szerető „győzelmével" végződik?

Ismerünk olyan történeteket is, ahol a pasi otthagyta az asszonyt, és olyat is, ahol évek óta várakozik a Másik Nő. Mitől függ, hogy miként végződik a történet?

Nézzük az okokat: melyik az, amelyik kevés a házasság borításához.

1. A feleség 30 kilót szedett magára az utóbbi években

Te persze ragyogóan nézel ki, míg a feleség enyhén megasszonyosodott az utóbbi időben. Na és semmit sem tesz azért, hogy formába hozza magát! Nem árt tudatosítani magadban, hogy ha valaki igazán és mélyen szereti a másikat, akkor nem a külseje az elsődleges. Ráadásul a férfiak nagyszerűen ketté tudják választani a szexet és a szerelmet. Egy bomba testnek nehezen állnak ellen, de ez még nem jelenti azt, hogy érzelmileg is erősen függnek tőle. A feleségükre pedig a legtöbbször még évek múltán is úgy tekintenek, mintha az a (karcsú) lány lenne, akit annak idején elvettek. A vele való kapcsoltuk valószínűsíthetően mélyebb, és erősebb, melyet a szürke hétköznapok, a nehézségek, a közösen átélt fájdalmak és harcok edzettek. Szóval egy csinos pofival és szexi dekoltázzsal még nem vagy feltétlenül nyerő helyzetben.

2. A neje nem érti meg a kedvesedet

Hát persze! Te viszont képes vagy órákig masszírozni a hátát egy nehéz nap után, boldog vagy, ha a kanapédon nézi a meccseket, és alig várod, hogy közös pornózással teljen az éjszaka. Sajnos az a rossz hír, hogy igazából a férfiakat annyira nem vágja földhöz, hogy a nejük nem osztozik ezekben a remek időtöltésekben. A többség a haverjaival nézi a meccset, lóg a kocsmában, és cserébe nekik sem kell a feleséggel nyálas romkomokat bámulniuk, azt az asszony elintézi a barátnőivel. Ne légy naiv! Melyik egészséges pasi nem örülne neki, ha ezeket a cimborás időtöltéseket inkább egy vonzó csajjal végezhetné? Naná, hogy kap az alkalmon. De ezért még nem fogja borítani a házasságát!

3. A felesége állandóan nyüstöli

Ez a pasik egyik kedvenc dumája! Szegényeket állandóan dolgoztatja az asszony. Pedig hát ráérne ő is levágni a füvet, és a nagybevásárlást is hazacipelhetné, két villanykörte kicserélése között. És mit számít az a pár koszos zokni, amit megint a hálószoba padlóján hagyott? Szegény, szegény férfiak! Bezzeg nálad nem kell dolgoznia, és végre nyugodtan ellazulhat az ágyikódban. Most képzeljük el egy pillanatra, hogy veled él együtt, te majd akkor is boldogan oldasz meg mindent egyedül, igaz? Nos, a pasik tudják előre, hogy bárkivel is élnek, a kötelező köröket ugyanúgy „kihajtja" majd belőlük.

4. Az asszony a gyerekeket használja a házasság összetartására

A gyerekek közösek, ez tiszta sor, ugye? Így felelősséggel tartozik értük. A gyermekei anyját pedig mindig különös tisztelettel fogja övezni, történjék bármi. Hiszen közösek a gyerekek, akiket (jó esetben) mindketten akartak, és mindennél jobban szeretnek. Az a helyzet, hogy ez a kötelék bármelyik házasságnál erősebb. Gondolj bele, annak a nőnek köszönheti élete legfontosabb szereplőit! Nem a gyerekek miatt fog a feleségével maradni, hanem a gyerekek miatt nem tudja a családját otthagyni. Szeretne velük lenni nap, mint nap, és nem akar kimaradni az életükből. Olyan mély kapcsolat ez, amit nagy valószínűséggel semmiféle forró szex nem tud überelni.

Nem kétséges, sok férfi félrelép és ez szomorú dolog. De a tanulmányok szerint a legtöbb félrelépő mégis a feleségével marad. Valószínűleg te is megérdemelnél egy felelősségteljes, megbízható férfit, egy szerető helyett. Mit gondolsz, meddig érdemes várakoznod?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280