Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Idősebb nő, fiatalabb férfi: működnek ezek a kapcsolatok?

Idősebb nő, fiatalabb férfi: működnek ezek a kapcsolatok?
2017
jan.
19

Mrs. Robinson esete manapság nem egyedi.


A nők közel egyharmada 40 és 69 éves kora között jóval fiatalabb férfival randizik (legalább 10 évvel fiatalabbal). Demi Moore és Ashton Kutcher óta tudjuk, hogy akár 15 év korkülönbség is torkollhat hosszabb kapcsolatba, sőt házasságba.

A felmérések szerint az 50-es nők hatoda előnyben részesíti a 40-es férfiakat a választásnál. Ezek a nők szeretik a pasik rugalmasságát, kalandvágyát, spontenaitását. A férfiak ugyanakkor értékelik a nők élettapasztalatát és magabiztosságukat, sikereiket.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy a nők egyre jobban és jobban néznek ki, még 40, 50 sőt 60 év felett is. Köszönhetően a jó kozmetikumoknak és az egészséges, tudatosabb életnek, ma már egy középkorú nő is lehet nagyon vonzó, szexi. A gyengébbik nem az, amelyik általában nem hanyagolja el a testmozgást, a szellem és a test karbantartását sem.

A nők gyakran 40 felett térnek vissza a társkereső piacra, egy válást követően. Ráadásul a nők hosszabb ideig élnek, így gyakrabban özvegyülnek meg 50-60 éves koruk körül. Ezek a nők már nem akarnak olyan szoros köteléket, az együtt töltött időt, kalandokat, utazásokat élvezik. Örülnek annak is, ha a férfi kevésbé felelősségteljes és rugalmatlan pozícióban van, így be tud segíteni a gyerekek körüli teendőkbe.

A fiatalabb férfi viszont úgy érezheti, hogy a nő érdekesebb, izgalmasabb, pénzügyileg stabilabb és szexuálisan is tapasztaltabb, mint a harmincasok.

Megdőlt már az az elmélet, hogy a férfiak kizárólag tökéletes arcbőrű és idomú nőket keresnek, max. 30 éves korig (vannak persze ilyen pasik is). A felmérések alapján bebizonyosodott, hogy nem igazak azok a legendák sem, miszerint a férfi majd elhagyja a nőt egy fiatalabb nőért (a kapcsolat megromlása miatt következik be a szakítás), hogy a nő a kezdeményező (az esetek döntő többségében a fiatalabb pasi akarta a viszonyt), vagy hogy ezeknek a kapcsolatoknak nincs jövőjük (egészen hosszú kapcsolatok is léteznek).

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280