Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ez a 3 fő oka annak, hogy egy pasi félrelép

Ez a 3 fő oka annak, hogy egy pasi félrelép
2022
nov.
07

Tegyél te is azért, hogy visszatartsd!


Semmi sem tartja vissza hatékonyabban a férfit a megcsalástól, mint egy valóban jó kapcsolat. A bűntudat sokkal erősebben játszik, ha gondolatban félrelépést fontolgat, mint az, hogy tudja, a barátnője szakít vele, a család és a barátai pedig megmossák a fejét, ha mégis megteszi.

Tudjuk, hogy nincs biztosíték arra, hogy nem lesz gyenge pillanata, vagy olyan időszaka, amikor belekeveredik egy futó kalandba vagy egy komolyabb ügybe. Nincsen csodaszer, ami biztosan meggátolja, de sokat tehetünk a jól működő kapcsolatért, és azért, hogy ne máshol kapja meg, amit szeretne.
Nézzük, mik a leggyakoribb okok, amiért egy férfi titokban keresi az örömöket!

1. Kiszállt a kapcsolatból

A legfontosabb oka a félrelépésnek az lehet, hogy érzelmileg már eltávolodott, „kiszállt” a kapcsolatból, vagy legalábbis a szexuális részéből. Elképzelhető, hogy elvesztette ezirányú érdeklődését, vagy ráunt a monogám szexre. Nem jó ezt hallani, de nem biztos, hogy kizárólag az ő hibája, lehet, hogy te is tehetsz róla. Ha a szex már csak megszokás, nincs benne játékosság, izgalom, változatosság, akkor nem annyira meglepő, hogy a libidója többet/mást akar.

2. Jön egy lehetőség, és lecsap rá

Lehet, hogy egy munkatárssal, egy régi osztálytárssal, akire rábukkant a facebookon, vagy egy új vonzó ismeretséggel, akivel minden adott – számos férfi egyszerűen kihasználja a kínálkozó lehetőséget. Az újdonság varásza, az izgalom azt eredményezi, hogy ismételten kívánatos pasinak érezheti magát. Talán a pillanat hevében úgy véli, egyszer élünk, nem fog kiderülni. Némi alkohol, távol az asszonytól, és máris oda a hűség.

3. Érzelmi gondjai vannak

Akkor is előfordulhat félrekacsintás, ha a pasi éppen nagy bánatban van, mondjuk összeveszett a barátnőjével, érzelmileg instabil. A férfiak ezeket az érzelmi gondokat gyakran romboló magatartással élik túl: isznak, verekednek, félrelépnek. Bármit megtesznek, hogy ne a fájdalomra koncentráljanak, helyette valamitől vagy valakitől egy kis odafigyelést, jó érzést kapjanak.

Ezek után mihez kezdhet az ember lánya, ha szeretné megelőzni a félrelépést?

1. Tartsd fenn az izgalmat!

Ha úgy érzed, hogy a szexuális életetek beszürkült, kissé unalmassá vált, akkor nagy valószínűséggel ő sem érez másként. Változtass! Légy kezdeményező, aktív, ajándékozz lazulós hétvégét, várd haza extra vacsorával, vegyél új fehérneműt, stb. Annyi mindennel lehet egy kis pezsgést vinni az éjszakákba!

2. Soha ne engedd, hogy elfelejtse, te létezel neki!

Rendben, hogy nem szeretnéd leláncolni, vagy csüngeni rajta, de azért akkor is a te pasid, nem másé! Vannak, akik szerinte hatásos lehet, ha amikor kimenője van, sms-t küldesz neki, azzal a szöveggel, hogy „szeretlek”, „hiányzol” (azért ebben nem vagyunk biztosak, hogy valóban örülne az intenzív ragaszkodásnak). Az mindenestre fontos, hogy ne számon kérjük, hogy hol van és mit csinál, pusztán biztosítsuk, emlékeztessük, hogy otthon várja szerető kedvese.

3. Ismertesd vele jó előre a következményeket!

Már a kapcsolat elején nem árt, ha kedvesen, de határozottan értésére adjuk, hogy nem toleráljuk a félrelépést, semmilyen szín alatt. Ha mégis megteszi, foghatja a bőröndjét. Ne legyen egy kis rés, amin beszökhet, mert gondolatban abba fog kapaszkodni, hogy te úgyis megbocsájtasz.

4. Tegyél vele együtt, és érte is dolgokat!

Éreztesd vele, hogy fontos neked, és akkor ő is a tenyerén fog hordozni téged. Főzd a kedvencét néha, várd haza, kísérd el a sporteseményre olykor: az ilyen kedves gesztusoktól ő is igyekszik majd a kedvedbe járni.

5. Ne légy házisárkány!

Ne nyaggasd állandóan, ne zsémbeskedj, veszekedj minden apróságon! Ha otthon folyamatosan csak piszkálják, akkor könnyebben talál megnyugvásra, becézgetésre egy másik nő karjaiban.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280