Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Azért vagy szingli, mert nem vesznek észre?

Azért vagy szingli, mert nem vesznek észre?
2016
jún.
13

Érezted valaha, hogy olyan, mintha láthatatlan lennél?


Egyszerűen nem vesznek észre a másik nem képviselői? Akár baráti körről, akár munkahelyről, vagy az ellenkező nem képviselőiről beszélünk, mindnyájan szeretünk időnként egy kis figyelmet kapni. Csakhogy feltűnni, kitűnni nem mindig egyszerű. Hogyan tudja egy teljesen átlagos ember észrevetetni magát a tömegben?

A sikeres embereknek muszáj kilépniük a tömegből. Persze a nyáj részének lenni biztonságot is jelent. Az előbújást viszont mondani könnyebb, mint megtenni. Az felmérések szerint az emberek többsége inkább introvertáltnak, szégyenlősnek, kissé zárkózottnak írja le magát. Ugyanakkor viszont alulértékeltnek érzik magukat, otthon és a munkahelyen is. Úgy érzik, mintha irodai kellékek lennének, vagy bútordarabok a nappaliban. Sóvárognak a pozitív visszajelzés után. Szeretnék, ha többször kapnának elismerést arról, hogy jól dolgoznak és szükség van rájuk. Fontosnak, jó munkaerőnek, nélkülözhetetlen társnak szeretnék érezni magukat. A figyelem olyan, mint egy ego-felpörgetés. Támogat, táplál, növeli az önbizalmat.

Az emberek vonzódnak a magabiztosságot sugárzó egyének felé. Egyszerű változtatások a testbeszédben már sokat jelenthetnek: ha egyenesen állunk, kihúzzuk magunkat, nem kulcsoljuk védekezőn magunk elé a kezünket, a másik szemébe nézünk. Mosolyogj! Ha elbújsz a tömegben, senki sem fog észrevenni. Tedd le a telefonodat, és vedd észre a körülötted lévőket. Vedd fel a szemkontaktust! Közeledj mások felé, légy kezdeményező! Olyan sok helyes, értelmes lány és fiú van, akik egyszerűen azért nem találnak párra, mert nem ragadják meg a lehetőséget, észrevétlenek maradnak, nem nyitnak, nem mosolyognak, zárkózottnak, megközelíthetetlennek, morcosnak tűnnek.

Nincs kőbe vésve, hogy a férfiak tehetik csak meg az első lépést. Akár lány vagy, akár fiú, nyugodtan lehetsz te a kezdeményező! Ha folyamatosan másra várunk, könnyen úsznak el mellettünk a lehetőségek nap, mint nap. A kezdeményezés nem csak azt jelenti, hogy oda mész másokhoz és megszólítod őket. Ha megközelíthetőnek tűnsz, apró jeleket adsz, figyelsz, mosolyogsz, az is elég lehet.

Nagyon fontos az ápolt, igényes külső is. Ez nem azt jelenti, hogy drága ruhákat kell vennünk, sőt, a felmérések szerint inkább az átlagos kinézet hódít. Nem az a legfontosabb, hogy hogyan nézel ki, mennyire előnyösek az adottságaid, hanem hogy miként viselkedsz. A vidámság vonzó. Próbálj meg elfelejtkezni arról, hogy mindenáron, görcsölve kitűnjél, vésd eszedbe, hogy a jókedv, vidámság igazán vonzó és feltűnő. Légy eredeti! Engedd, hogy a személyiséged kibontakozzon, megmutatkozzon. Az őszinteség vonzó, az emberek szívesen ismernek meg valakit, aki közvetlennek tűnik.

A siker kulcsa az, hogy magad legyél, csak egy kicsit jobban csináld, mint normális esetben. Tudatosabban. Ha készülsz fejben, vedd számba azokat a dolgokat, amiktől te te vagy, azaz jellemzőek rád, meghatozzák a személyiségedet. Beszélj szenvedélyesen arról, amit szeretsz csinálni, mi az, ami érdekel, és szánj időt arra, hogy reagálj azok felé, akik érdeklődnek irányodba. Ha megjátszod magadat, és olyan valakinek mutatkozol, aki igazából nem vagy, az legfeljebb csak rövidtávon működhet, hosszabb távon biztosan kilóg a lóláb.

Ez a fajta bátor fellépés persze nem szabad, hogy a szombat estékre korlátozódjon, a bárpultnál. Akár a munkában, akár baráti körben, de még egy mérkőzésen, is mindenhol előnyeit élvezheted a magabiztos fellépésnek. Nem korlátozódik kizárólag a hódításra, flörtölésre, az élet számos területén jól jön, ha észreveszik a jelenlétünket. Beszélj, mondd el az embereknek a véleményedet. Kérdezz, az emberek imádnak magukról beszélni, ezért odáig lesznek érted, ha róluk kérdezősködsz!

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280