Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 láthatatlan dolog, amivel egy férfi elszúrhatja a házasságát

5 láthatatlan dolog, amivel egy férfi elszúrhatja a házasságát
2016
jan.
17

Nem pusztán a nők dolga őrizni a házasság tüzét!


A férfiaknak sem könnyű manapság. Egy férfi legyen kemény, de érzelmes, határozott, de gondoskodó és bármikor megszereljen bármit, ha arra kérik. És mindezek mellett még arra is figyeljen, hogy ne csússzon el apróságokon a házasság.
Íme, az 5 leggyakoribb ok, ami aláássa a házasságunkat és romba dönti a szerelmet úgy, hogy mi közben észre sem vesszük.

1. Nem veszed komolyan a családodról való gondoskodást

Habár manapság minkét fél dolgozik, a család fenntartójaként még mindig a férfiakat kezeli a köztudat. Nem véletlenül, hiszen ők azok, akik nem esnek ki a munkából a gyereknevelés miatt, bevallottan jobban bérezettek és könnyebben kapnak állást, mint a feleségek. Ha rossz napjuk van a munkahelyükön, és a főnökük az utolsó szuszt is kipréseli belőlük, akkor nehéz otthon is az erőt és nyugalmat sugározni. A folyamatos stressz, a nem-odafigyelés az, ami lassan felőrölheti a szeretetteljes burkot.

2. Pesszimizmus

A férfiak hajlamosabbak agyongondolkodni a döntéseket, nehezebben vágnak bele kockázatos dolgokba (hitelfelvétel, házvásárlás), és sokkal többet tudnak aggódni a munkahelyük miatt is (megszűnik, kirúgnak). Éppen azért, mert úgy érzik, a család eltartása az ő vállukon nyugszik. Viszont emiatt gyakran pesszimistábbak is, és ez rányomja a bélyegét a család életére: ha soha nem tudnak elköltözni, csak azért mert „most nem jó üzlet házat vásárolni", vagy nem tudnak nyaralni menni mert „mostanában sok utazási iroda nem azt nyújtja, ami a honlapon van", akkor lemaradnak az életről.

3. Kevés fizikai kontaktus

A nőknek rengeteg ölelgetésre, odabújásra van igényük. A férfiak gyakran ezt elfelejtve letudják a fizikai kontaktust a szex-szel. Öleld meg reggel, puszival köszöntsd este, fogd meg a kezét, ha az utcán mentek –ezek a mindennapi apró érintések sokat számítanak.

4. Mást helyezel a fontossági sorrend élére

Egy nőnek állandó megerősítésre van szüksége, hogy még mindig ő az, akit választanál, akivel leélnéd az életedet. Ha a kütyükkel vagy a tv-vel foglalkozol este, ahelyett, hogy beszélgetnétek vagy filmet néznétek, ha mindig csak anyádhoz tervezitek a hétvégi programotokat, ha sokat túlórázol, mert a munka fontosabb, akkor ne lepődj meg, ha elégedetlen lesz a párod. A férfiak szeretik elfelejteni, hogy megereszthetnek egy hívást, ha tovább maradnak benn az irodában, és hajlamosak az okostelefonjukat böngészni, miközben beszél hozzájuk a párjuk.

5. Nem egy nyelvet beszélnek a felek

A nőknek szükségük van a szerelem folyamatos prezentálására. Érezniük kell nap, mint nap, hogy ők a világ legszerencsésebb hölgyei. Nem egészen arra gondolunk, hogy ma sem mész kocsmázni és még a koszos zoknit is betetted a szennyesbe, ennél kicsit többre. Időnként megér egy kis energiabefektetést a dolog: egy szál virág, egy színházjegy nagyon sokat jelent!

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280