Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 láthatatlan dolog, amivel egy nő elszúrhatja a házasságát

5 láthatatlan dolog, amivel egy nő elszúrhatja a házasságát
2016
jan.
15

Az esküvőn még úgy képzeljük, hogy ez a szerető gondoskodás, amivel a férjünket körbevesszük, sosem szűnik meg. Hiszen annyira odáig vagyunk érte!


Aztán telnek az évek, és rájövünk, hogy apróságokon csúszhat el a dolog. Sokkal többet kellene törődnünk a párunkkal (és persze neki is velünk), sokkal többször kellene kifejeznünk az érzelmeinket felé. Ha már egyszer megtaláltuk a másik felünket, ne adjuk ilyen könnyen, vigyázzunk rá!

Íme, az 5 leggyakoribb ok, ami aláássa a házasságunkat és romba dönti a szerelmet úgy, hogy mi közben észre sem vesszük.

1. Többet engedsz meg magadnak, mint amennyit lehetne

Kezdjük az anyagiakkal: légy a pénzügyekben is mértéktartó! Ha állandóan arra panaszkodsz, hogy mi az, amit ne engedhettek meg magatoknak, és folyamatosan a szomszédhoz/munkatársakhoz/barátnőkhöz hasonlítod magadat és az életedet, akkor nemcsak az elégedetlenség lesz napi társatok, de a férjedet is belehajszolhatod plusz munkákba. Elégedj meg azzal, hogy dolgoztok, és tisztességesen megéltek, ne követelőzz. Sok házasság csúszik el ott, hogy a férj dolgozó robottá válik, hogy eleget tegyen az újabb és újabb kívánságoknak.

2. Állandó negatív hozzáállás

Utálod a frizurádat, a környék boltjait, a szomszédokat, a munkahelyedet, a mosogatógépet, mindent. Az állandó negativitást elszenvedni nagyon fárasztó és teljesen lemeríti a szenvedő fél energiáját is. Képzeld el a párodat, akinek mindez a nyakába zúdul, alig, hogy hazaér. A folyamatos lehangolt hozzáállás olyan, mintha valami állandóan alulról mosná a házat, egészen addig, míg össze nem dől. A férfiak szeretik megjavítani a dolgokat, megoldani a problémát, de ez meglehetősen nehéz, ha neked a problémád az egész világra kiterjed.

3. Minden mást a férjed elé helyezel a fontossági sorrendben

Nincs mit szépíteni, a gyerekek úgyis az első helyre fognak kerülni. A gond akkor van, ha emellett az anyád, a karriered, a munkatársnőid, a barátnőid, a szomszéd kismacskája, a különleges hobbid, a tornád is folyamatosan a párod elé tolakszik. Csodálkozol, ha ezek után nem fogja magát fontosnak érezni? Ha az év minden egyes napján ő lesz az, aki a sor végén kullog? Tudatos tervezéssel elejét lehet venni a dolognak: iktass be olyan napokat, amikor az estédet nem a munkára szánod, hanem a házastársi beszélgetésekre, vagy határozd el, hogy egy hónapban egyszer nem a barátnőiddel mész moziba, hanem vele, vagy hogy lesznek hétvégék, amelyek nem gyerekprogramokkal telnek, hanem elmentek kettesben vacsorázni.

4. Kevés szex, állandó fizikai hanyagolás

Senkit sem fog meglepni a kijelentés, hogy a férfiaknak nagyobb igényük van a szexualitásra, a fizikai kontaktusra, az összebújásra, mint a nőknek (általában). Ha egy nő hónapokon, éveken keresztül elutasítja a férje testi közeledését, akkor annak negatív hatása lesz a párkapcsolatra. Ne úgy tekints a szexre, mint egy eszközre, vagy mint egy jutalomra, amit ki kell érdemelni ... mert ez nagyon rossz irányba viszi a kapcsolatot. A jó viszonyban ez az intimitás és a közelség legbensőségesebb formája.

5. Nem egy nyelven beszélnek a házasfelek

A nők imádnak ködösíteni. Szeretnek sejtetni, nem elmondani, hogy mi a gondjuk, hanem dekódolni az üzenetet. Amit a férfiak persze nem értenek.
Ne vesztegesd az idődet a taktikázásra, és arra, hogy körbeírjad a mondandódat. Egyszerűbb, ha kimondod érthetően, mert különben ő nem fogja érteni, te pedig felhúzod magad, hogy miért nem megy át neki a mondandót. Ha megkérdezi, hogy mi baj, ne azt feleld, hogy „semmi", mert ezek a beszélgetések nem építő jellegűek, és sehova sem vezetnek.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280