Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 szarvashiba, amit elkövethetsz, ha elvált apukával randizol

5 szarvashiba, amit elkövethetsz, ha elvált apukával randizol
2015
ápr.
20

Ahogy a harmincas éveid múlnak, úgy nő az esélye annak, hogy elvált emberre akadsz. Ha olyan pasival kezdesz randizni, aki már túl van egy házasságon, és esetleg gyerekei is vannak, nem árt, ha körültekintő vagy.

Most mutatunk 5 okot, ami tönkreteheti a kapcsolatotokat!

Nem könnyű a feladat, de nem kivitelezhetetlen. Gyakori, hogy egy elvált férfi újra családot alapít, és a második házassága élethosszig tart. Légy résen, figyelj oda erre az 5 dologra, ne köved el ezeket a hibákat!

1. hiba: Nem veszed észre a gyerek-témával kapcsolatos jeleket.

Tisztázzátok, hogy ki mit szeretne ezzel kapcsoltban! Ha neked még nincs gyermeked, de a pasidnak már van, akkor ez egy konfliktus forrása lehet. Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy szeretne még. Gondolj csak bele, ő már túl van egy (több) gyermek születésén, a kisbabás, kisgyermekes éveken is akár. Nem biztos, hogy újrakezdené az egészet, éjszakázással, kötöttségekkel, anyagi terhekkel. Természetesen van, aki örömmel vág bele ismét a gyerekvállalásba, de nagyon fontos ezt egyértelműen tisztázni, ha a kapcsolat komolyra fordul. És olyan is van, hogy szavakban szeretne, de aztán azt látod, hogy amikor a téma előkerül, mindig tologatja, hárítani kezd... Nincs annál szomorúbb, amikor egy nő a legfontosabb éveit vesztegeti el, reménykedve egy olyan pasi mellett, aki mellett sosem lesz belőle anya.

2. hiba: Belecsöppensz és bennragadsz az ex-feleséggel folytatott harcban.

Menekülj, ha azt veszed észre, hogy a férfi még mindig nem normalizálta kapcsolatát a volt nejével. Nagyon kellemetlen belecsöppenni egy gyilkos harc közepébe, ahol még forrnak az indulatok, ahol a pasi másról sem beszél, csak a volt feleségét szidja, ahol állandóak a piszkálódások, folyamatos a gonosz taktikázás, amivel a másiknak keresztbe lehet tenni. Természetesen ez az állapot a ti kapcsolatotokra is kihat, és megmérgezi azt. Ha ezen nem tudsz változtatni, lépj tovább!

3. hiba: Túl hamar összebútorozol vele.

Felesleges rohanni! Különösen akkor van ez így, ha a gyerekek is vannak, akár csak nála, akár nálad is. Nem jó a gyerekeknek túl hamar bemutatni az új partnert, mert ők is csalódottak lesznek, ha esetleg szakításra kerül a sor. Ráadásul ebben az új felállásban mindenkinek új szerepeket kell tanulnia, amihez idő kell. Neked meg kell barátkoznod a mostoha-anya szereppel, a gyerekeknek az „új anyuval", és igen, a volt feleségnek is idő kell, hogy elfogadja a kapcsolatotokat.

4. hiba: Nem tisztázzátok az anyagi kérdéseket.

Ez egy kényes, de fontos téma. Elképzelhető, hogy elvált apaként nem dúskál a pénzben, te pedig mint független csaj, jóval nagyobb lábon élsz. Vagy épp fordítva: te nem egy agyonfizetett szakmát űzöl, neki viszont már biztos egzisztenciája van. Ha te vagy a pénzesebb, lehet, hogy arra vágysz, hogy együtt utazgassatok a nagyvilágban, miközben ő minden spórolt pénzét a gyermekére költi .... Nagyon fontos már az elején kialakítani a közös szabályokat: mondjuk neki évi egy nyaralás fér bele, te utazgathatsz a barátaiddal, de őt nem kényszeríted ebbe bele, cserében ő sem tart vissza. Egy férfinak nehéz elviselnie, ha a nőnek van több pénze, úgyhogy nagyon tapintatosnak és okosnak kell lenned!

5. hiba: Nagyon kevés minőségi idő töltése együtt.

Sajnos abba is könnyű belecsúszni, hogy nem töltötök elég minőségi időt együtt. Ha a barátodnak gyerekei vannak, bizonyára igyekszik velük is találkozni minden héten, és ez legtöbbször hétvégére esik. Így aztán eleve levés lehetőség marad a találkozásra, és hát te sem érsz rá folyton. Állandó egyeztetgetést kíván a randizás, és hosszútávon ez fárasztó lehet. Még akkor is, ha tudod, hogy természetes, hogy a gyerekei vannak az első helyen.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280