Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ne ámítsd magadat!

Ne rohanj fejvesztve egy következő kapcsolatba.

Mert nem figyelünk a jelekre.

Ha valóban készen állsz arra, hogy egy új alapokra helyezett, normális viszonyt alakítsál ki a válásotok után is a volt pároddal, akkor ideje belevágni.

Tegyük félre a sértettséget és a dühöt!

A gyerekek érdekében ami elsőre lehetetlennek tűnik, az is megvalósítható.

Mekkora távolság hidalható át, ha a gyerek máshol él? 

Erős szavak egy elhagyott feleségtől.

A házasság mindig is egy kockázatos vállalkozás volt, de manapság úgy tűnik, ezen a játékon többen veszítenek, mint nyernek.

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280