Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 nőtípus, akit kerüljetek, fiúk!

5 nőtípus, akit kerüljetek, fiúk!
2016
jún.
08

Nem túlzás azt állítani, hogy ha ezekkel a lányokkal kezdetek, akkor abból nem tudtok jól kijönni.


A legtöbb ember egy kicsit ilyen is, olyan is, vannak pozitív és negatív tulajdonságai. Vannak, akik illenek hozzánk, mások természetével nem tudunk megbirkózni. Az élet választásokból áll. Ha zűrös nőt választotok, fiúk, akkor ne csodálkozzatok, ha a párkapcsolat sem lesz diadalmenet! Az érett férfi, ha készen áll egy kapcsolatra, jobban teszi, ha elkerüli ezeket a lány-típusokat messzire!

1. Az Okostojás

Még hogy eg férfi nem tekinti a nőket szellemi partnerek? Még hogy a férfi nem szereti, ha a nőnek van véleménye, ha képes egy beszélgetésben megszólalni, ha lehet vele értelmes dolgokról vitatkozni? Dehogynem! Az igazi férfi nemcsak a külsőségeket nézi, de észreveszi az eszességet és az értelmet is. Az a nő, akinek megvan a verbális önbizalma, igazán vonzó! Ha viszont ez a magabiztosság kizárólag mások lenézésből, valamiféle felsőbbrendűségből fakad, az nagyon lehangoló tud lenni. Az Okostojás csöpög a szarkazmustól. Élvezi, hogy olyan hangsúllyal kérdezhet vagy válaszolhat, mintha kizárólag nála lenne a bölcsek köve. Szeret beszólni másoknak, és úgy érzi, az ő szellemi magasságaiba csak kevesen érhetnek fel. Kerüld messzire, sosem leszel partner számára!

2. Az Aranyásó

Minden férfi tudja, hogy a fizikai, szellemi, pénzügyi jólét mögött rengeteg munka és lemondás áll. Az udvarlás idején hagyományosan a férfi fizet, a virág, a vacsorák, a romantikus hétvégék nem kevés pénzbe kerülnek. Bár ez kezdetben természetes, egy idő után nem árt tisztázni, hogy a hölgy csak a pénzünkért szeret, kizárólag az anyagi megfontolásból van-e velünk. Az Aranyásó valódi természete akkor mutatkozik meg, amikor elvárásokat kezd támasztani, hogy a férfi fizessen mindent, beleértve az ő számláit is. Az Aranyásó állandóan előkelő, költséges bulikról, utazásokról, méregdrága ruhákról beszél. Hamar megemlíti a számláit és anyagi nehézségeit is. Azon is mesterkedik, hogy elérje, vakon kövessed és engedelmeskedj az akaratának. Amennyiben túl anyagiasnak tűnik, lépj inkább olajra, különben a pénztárcád (is) fogja bánni!

3. Mrs. Igazavan

Igazából bájos és szerethető személyiség, akinek ráadásul számos előnyös tulajdonsága van, ha nem számítjuk az egyetlenegy negatívat, ami viszont nehezen kibírható. Neki mindig és mindenben igaza kell, hogy legyen. Ha nem egyezik a véleményetek, az katasztrófa. Ha megpróbálod bebizonyítani, hogy nincs igaza, akkor kihívod magad ellen a sorsot. Egyébként annyira varázslatos nő lehet, hogy elgondolkozhatsz azon, megpróbálod egy kicsit megváltoztatni, de sajnos ő az, akit nem lehet. Azt tanácsoljuk, ne erőlködj, mert csapdába fogsz kerülni!

4. A Pszicho

Ebbe a széles kategóriába többféle típusú lány is besorolható. Ide tartozik az a csaj, aki naponta tízszer hív, sms-ez vagy posztol a facebook faladra. Idesorolható az a nő is, aki minden lépésedről tudni akar, szinte nyomoz utánad, és keresztkérdésekkel próbál elszámoltatni arról, hogy mit csináltál napközben. Beékelődik az életedbe, és mindent ellenőrzés alatt akar tartani. A Pszicho-val könnyű szerelembe esni, mivel nagyon intenzíven és szenvedélyesen él, igazán magával ragadó. Lehet, hogy a szex fantasztikus vele, de ezen a hőfokon nem lehet sokáig lángolni. Zavaró, állandóan bizonytalan, sokszor rosszindulatú személyisége hamar megmutatkozik, nem képes a zűrös ügyeivel szembenézni, és nyilvánvaló kérdéseket tisztázni. Őrültség egy ilyen nővel leállni!

5. A Kötődésre képtelen

Ezt a típust a legnehezebb felismerni. Erős, belevaló, vagány csajnak tűnik. Könnyen elcsavarja a srácok fejét. Elhiszed, hogy ő az Igazi, elhiszed hogy ez egy fantasztikus párkapcsolat. Valójában azonban te csak egy játékszer vagy, egy eszköz ahhoz, hogy könnyebben elfelejtse az exét, aki összetörte a szívét. Egy idő után rájössz, hogy a világon semmit sem tudsz megfelelően csinálni. Vagy túl hamar teszed, vagy túl későn. Vagy erőlteted, vagy elmulasztod. A lány pedig egyre durcásabb, és már alig szól hozzád. Ennek a változásnak semmi köze hozzád. Ez a csaj életének menete. Már nem vagy érdekes számára, tovább akar lépni. Ha felismered ezt a típust, menekülj mielőbb, mert ez a nő képtelen a hosszú távú kötődésre!

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280