Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Te is alfa-nő vagy?

Te is alfa-nő vagy?
2016
jan.
19

Ha belép, megáll a levegő. Lélegzetelállító, muszáj odafigyelni rá. Te is alfa-nő vagy?


Mindig tudja, mit akar, és keményen dolgozik, hogy elérje a célját. Rengeteg csodálója akad, és legalább annyi irigye is.
Közéjük tartozol? Megtudod, ha elolvasod, mi a 10 jele annak, hogy te is egy alfa-nő vagy!

1. Mindig a reflektorfényben vagy

Akár akarod, akár nem mindig a reflektorfényben vagy. Magabiztosságod mindenki figyelmét rád irányítja. A munkahelyeden tőled várják, hogy irányítsd a projektet, és minden szem rád szegeződik, ha fontos témában kérik ki a véleményeteket. A szórakozóhelyen te vagy a társaság középpontja, aki köré gyűlnek, akinek a viccein nevetnek. Energikus vagy és lenyűgöző, ahogy mondani szokás, rendszeresen ellopod a show-t.

2. Határozott céljaid vannak

Egyetlen nap sem múlik el úgy, hogy ne tudnád, mit akarsz elérni, mik a terveid arra a 24 órára. Van életcélod, és minden területen pontosan definiált célkitűzéseid. Mindent bedobsz, hogy elérjed őket, ezek nemcsak célocskák, hanem nagyon fontos és pontos tervek. Nem riadsz vissza a kemény munkától, tudod, hogy ingyen semmi sem hullik az öledbe.

3. Nem félsz az egyedülléttől

Véget ér egy kapcsolatod? Semmi gond. Nem élsz a romantikus kapcsolatok bűvöletében. Nem gondolod, hogy az élet tündérmese. Tudod, hogy egyedül is megállod a helyedet. Sőt, néha sokkal többet megvalósítasz, ha éppen szingli vagy, mint egy kapcsolatban. Végre van időd olvasni, utánanézni a dolgoknak, és építgetni a céljaidat. Pontosan tudod, hogy jön majd másik fiú az életedben.

4. Megérted, hogy mennyire fontos a harmónia

Pontosan érzed, hogy fizikai, szellemi kiegyensúlyozottságra van szükséged. A teljes életre törekszel, nem hanyagolod el a tested az eszed miatt, vagy a szellemedet a testedzés miatt. Tudod, hogy ha a szervezeteddel törődsz, az meghálálja a törődést. Ezért sportolsz, tartod fitten magad, nemcsak szellemileg, de fizikailag is. Nem áll tőled távol az élethosszig tartó tanulás, továbbképzés, tanfolyamokra, iskolákba is szívesen jelentkezel.

5. Elébe állsz a változásoknak

Míg a legtöbb ember megijed a változástól, az alfa-nő örömmel üdvözli azt. Úgy hiszed, nincs fejlődés változás nélkül és nincs változás áldozat nélkül. Te úgy gondolkozol, hogy a fejlődésed szempontjából megéri az a kis félelem, ami a változást megelőzi, hiszen lehet, hogy sokkal nagyobb lesz a haszon, ha elhagyod a komfortzónádat. Ebben rejlik a vonzerőd: bátran állsz az élet elé, és mindig maximálisan kihasználod a lehetőségeket.

6. Tudod, hogyan kell szeretni

Az alfanők irigyei a leggyakrabban azt hangoztatják, hogy ezek a nők képtelenek a szerelemre, és csak saját magukat szeretik. Ennek ellenkezője igaz, odáig vannak azokért a pasikért, akik pontosan tudják, hogy mennyit érnek, és nem anyukát keresnek, hanem igazi társat. Nem vagy rest megtenni az első lépést sem, és küzdeni a szerelemedért.

7. Sokan félreismernek

Az emberek megpróbálnak mindenkit beskatulyázni, és mivel nálad ez nehéz, ezért nem tudnak hova tenni. Nem akarsz senkinek sem megfelelni, nem tartod vissza a véleményedet, és nem mész a tömeg után. A magabiztosságod és a határozottságod miatt nagyon sokan félreismernek. A társadalom nehezen fogadja el azt a nőt, aki ennyire lenyűgöző, bátor, eszes, magával ragadó (gyanús, hogy valami nem stimmel vele). Ne érezd úgy, hogy neked kell változnod azért, hogy belepasszoljál a skatulyába.

8. A kockázatot szívesen vállalod

Jelmondatod: „Egy hajó biztonságban van a kikötőben, de nem arra való, hogy ott álldogáljon" (William Shedd). Véled, hogy kockázat nélkül nem érdemes élni! Bátorságod kiemelkedő, neked aztán tényleg nem gond belefogni valami újba. Sosem dőlsz elégedetten hátra, mindig az új kihívások vonzanak.

9. Tudod, ha nem tudod

Mivel eszes vagy, és állandóan tanulsz, pontosan tudod, hogy mennyi mindent nem tudsz még. Ezért nem válsz arrogánssá és okoskodóvá. Fontos, hogy mindig tisztában légy vele: annak ellenére, hogy nagyon sok dologban vagy jártas és ügyes, még számos ismeretnek nem vagy a birtokában. Soha ne bízd el magad!

10. Soha nem adod fel

Ez az egyik leglenyűgözőbb tulajdonságod. Nem adod fel, míg mindent meg nem tettél a célodért. Ez a sikered kulcs, amikor mások már csüggedten kiszállnak, te még mindig előre haladsz, és a végén te leszel a boldog nyertes. Lehet utánad csinálni!

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280