Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

10 dolog, amit csak a fiús anyák érthetnek

10 dolog, amit csak a fiús anyák érthetnek
2015
okt.
30

Fiad van? Üdv a klubban!


Pillanatok alatt felforgatják a lakást, és egész nap képesek verekedni, hogy aztán hozzád bújhassanak egy kis ölelgetésre.
Íme, a dolgok, amiket csak a fiús anyák érthetnek!

1. Bármiből készülhet fegyver

Spatula, ecset, bot, ág – megannyi puskalehetőség. Nem baj, ha nem vettél neki játékfegyvert, majd ő talál magának. Nem beszélve a mosógömbödről, ami valójában ágyúgolyó. Soha véget nem érő csaták, szanaszét heverő haditechnikai eszközök.

2. Égig-érő élelmiszer számlák

Ne képzeljük, hogy csak a tinédzser-méretűek képesek kienni miket a vagyonunkból, mert az egész kicsi fiúk is képesek a mutatványra. Bizony, ők folyamatosan éheznek! És ha véletlenül megemlíted, hogy csak két óra múlva lesz ebéd, akkora jelenetet rendeznek, kegyetlen anyával, korgó gyomorral, éhező gyerekekkel tűzdelve, hogy nincs az a szív, mely meg ne esne rajtuk, és elő nem venne egy kis túlélőkekszet a gyerekeknek, akik 20 perce álltak fel a reggeliző asztaltól.

3. A birkózás és a durvulás a játék része

Azon gondolkozol, hogy kiteszed a szobából a zavaró tárgyakat, úgy, mint komód, asztal? A birkózás és a durvulás náluk a játék része. Ki is mehetsz a szobából, de lehetsz döntőbíró is, ahogy szeretnéd. Úgyis ezt fogják játszani.

4. Az erődítmények építésének sosincs vége

Mégiscsak gondold meg azt a szobaátrendezést. Minden bútordarabból remek lőállás, bunki, erődítmény lehet! És ideje beszerezned 40-50 párnát és takarót is!

5. Nincs gatya, nincs póló, nincs gond!

Ki érti ezt, a fiú imádnak ruha nélkül rohangálni. Otthon szinte lehetetlen normálisan felöltöztetni őket, az első adandó alkalommal lehajigálják a ruhadarabokat magukról (csak győzd megkeresni, hogy hol landolt a zokni, hol a pulóver).

6. Megpróbálni véget vetni a pisikaki vicceknek olyan, mintha a Föld forgását akarnád megváltoztatni

Te nem tudtad, hogy a világ legviccesebb szava a fenék, rögtön a kaki és a puki után? Pedig micsoda vagányság és lázadás hangosan ismételgetni egy egész órán keresztül!

7. Ne pazarold a pénzedet drága játékokra!

Tudod, mire van szüksége a srácoknak igazából? Fegyverszerű botokra, mocsokra és nagy helyre, hogy rohangálhassanak. Minden más játék pénzkidobás. Ha még van egy patak is a közelben, az maga az Éden! A kulcsszó az energia-levezetés és a féktelen rohangálás, még a leghidegebb napokon is.

8. Élvezd a szuperhős fázist!

Akár tetszik, akár nem, a szuperhős állapot hozzátok is elérkezik. Próbáld meg élvezni a sapkák, jelmezek, maszkok hadát, mást úgysem tehetsz. Pókemberes torta, Superman-es pizsama .... egyszer vége szakad, hidd el.

9. A mellékhelységek khm, büdösek

Akármennyit is takarítod, mindig van valami fura szag.

10. Bármikor képes vagy elolvadni tőlük

Te vagy a biztos pont a szuperhősöknek, a vadul birkózóknak, az egész lakást felforgatóknak. Hát van jobb dolog, mint fiús anyának lenni?Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280