Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Egy férfi, aki a nevelt lányának is fogadalmat tett az esküvőn

Egy férfi, aki a nevelt lányának is fogadalmat tett az esküvőn
2016
nov.
15

Szem nem maradt szárazon.


Rich Lander fotós, gyakran hívják esküvői fényképésznek is. Ő mesélte el azt a megható történetet, ami azóta külön utakat járt be, és könnyeket csalt milliók szemébe. Nemrég ugyanis egy olyan esküvőn vett részt, ahol a vőlegény, bizonyos Mike Seldon, miután elmondta a leendő feleségének tett ígéretét, térdre ereszkedett, és 5 éves nevelt lányának tett fogadalmat. A kis Heidinek is megígérte, hogy vigyáz rá, és mindig szeretni fogja, így fejezve ki, hogy az édesanyával együtt a kislányt is élete részének tekinti.

Gyönyörű történet, amely megmutatja, hogy amikor egy anyát veszünk feleségül, akkor egyben gyerekeket is kapunk ajándékba. Mike-nak ezentúl nap, mint nap együtt kell majd élnie Heidi-vel is , aki egy önálló személyiség. Mike nem csak szereti, de tiszteli is a kislányt, és mindenképpen szerette volna hármuk egységét kifejezni felé is.

"Ígérem, hogy mindig tisztességes és őszinte leszek veled. Ígérem, hogy támogatlak minden módon, ahogy tudlak. Ígérem, hogy mindig fogom a kezed, és megfésülöm a hajadat, amikor megkérsz rá. Ígérem, hogy ágyba duglak minden este és megmutatom neked, hogy egy férfi miként viselkedik egy nővel, édesanyáddal való kapcsolatomon keresztül. És mindenekelőtt, ígérem, hogy megóvlak, vigyázok rád, és örökké szeretni foglak, oooolyan nagyon.” – szólt a fogadalom.

A vőlegény Heidi életének része, a kislány 14 hónapos kora óta. Ott volt szinte a kezdetektől, és pontosan tudja, hogy mit vállal fel a gyönyörű anyukával együtt. Részt vett az éjszakai kelésekben, pelenkázásokban, etetésekben, sőt még a kislány apukájával is jó kapcsolatot alakított ki. Talán mondani se kell, hogy a vallomás hallatán a násznépben szem nem maradt szárazon.
.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280