Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Tűsarkokon tipegő amazon

Tűsarkokon tipegő amazon
2015
ápr.
16

Lehet szeretni vagy utálni, ez a nő tud valamit. Majdnem 20 éve övé a világ egyik legjobb pasija. Vajon mi lehet a titka?

Milliók rajonganak Victoria Beckhamért, mások sznobnak tartják. Tűzön-vízen át küzd a házasságáért, ott, ahol a tiszavirág-életű frigy van divatban. 1997 óta együtt van a futballvilág egyik legnagyobb ikonjával, aki körül hemzsegnek a szebbnél szebb nők. Vajon mi lehet Victoria titka, amivel magához láncolta az ő David-jét?

1. Családot varázsolt az imádott férfi köré

A Beckham házaspár rajong a gyerekekért, és Victoria nem féltve alakját és karrierjét, sőt vállalva a császármetszés szövődményeit, négy gyermeknek adott életet. Lehet fanyalogni, hogy könnyen vigyáz a testére ennyi pénzzel, de aki már hordott ki ennyi gyermeket, az megemeli a kalapját Victoria előtt. Hiszen a fáradtságot, a rosszullétet, az újszülöttel töltött éjszakákat és nappalokat bizonyára akkor sem tudta teljesen megúszni, ha dadák és segítők serege állt készenlétben. A három fiú mellé David kedvéért bevállalt egy kislányt is, és a negyedik szülés után sokáig csak olyan képek készültek róla, amelyeken szinte állva aludt. Ráadásul fiatalon lett anya, nem tologatta 40 éves koráig, mint oly sokan manapság!

Beckhams

2. Még mindig bomba formában van!

Persze a kozmetikai és szépészeti kezelésekre minden bizonnyal nem kell kuporgatnia, de akárhogy is nézzük, elképesztő jól néz ki 41 évesen is. Nem kérdés, hogy keményen megdolgozik ezért!

3. Önálló, független nő

Simán eléldegélhetne, mint David Beckham felesége, villoghatna férje oldalán, de Vic nem éri be ennyivel. Elismert üzletasszony és divattervező, aki felépítette saját márkáját, és úgy vitte sikerre, hogy közben családilag követték az ide-oda szerződő focista férjet.

4. Eközben David karrierjét is támogatta

Ez is csak neki sikerülhetett: úgy támogatta férje karrierjét a háttérből, hogy nem tolakodott előtérbe, mégis elképesztő sikeres lett ő maga is. Egyesek szerint Davidből sem lett volna ikon, ha nincs ott mellette Vic, hiszen 1997-ig csak egy átlagosan jó focistának számított. Amikor összekerültek, és Victoria kezelésbe vette frizuráját, öltözékét, reklám-szerződéseit, akkor kezdett a futballista karrierje felfelé ívelni. Mi nők egészen biztos több reklámjára emlékszünk, mint góljára

5. Van tartása, nem ad csámcsognivalót a bulvárnak

Victoriát nem látni részegen bárokban, és nem reppen fel havonta a pletyka, hogy kivel kavar. David büszke lehet rá, ő pedig nagyvonalúan szemet hunyt férje állítólagos félrelépései felett. Amikből a pletykák szerint bőven akad.

6. Jófej!

Igen, tudjuk, hogy rezzenéstelen arccal és tartással tud nézni a fotók többségén, és legendásan sosem mosolyog. De az instagramján egyre intimebb fotókat tölt fel, és ezekből bizony kiderül, hogy az egykori Posh Spice a kemény csaj külső alatt nagyon is vicces, humoros és jófej tud lenni. Sőt, saját magát is kifigurázza olykor!

7. A titok, szerinte

„Mindennek az alapja, hogy szeretjük és tiszteljük egymást. Rendkívül büszkék vagyunk egymás sikereire, de ebbe bele kell érteni a gyereket is. Amikor kijöttek David meccsére, tiszta szívből szurkoltak neki."

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280