Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A modern kor hódítói

A modern kor hódítói
2020
jún.
19

Ahogy végigtekintünk a történelmen, hatalmas változáson ment keresztül, hogy mit tartunk vonzónak.

Valamikor az ősidőkben feltehetően azok a férfiak számítottak kívánatosnak, akik elég erősek és fürgék voltak ahhoz, hogy remekeljenek a vadászatban és ne egyék meg őket a vadállatok. Aztán, ahogy fejlődésnek indult a civilizáció, más képességek váltak izgatóvá a nők számára.

A lovagkorban a bátorság volt igazán szexi, az, ahogyan csillogó páncélban harcba szállt a férfi, akár a nő becsületéért is. Később már teret kapott az intelligencia és a családcentrikusság is. Azok az urak, akik az utódaikat nem csak eltartani tudták, hanem törődni is képesek voltak velük, igazán megdobogtatták a nők szívét. A fejlődés folytatódott és megjelentek az öltönyök, nyakkendők és egyre nagyobb hangsúlyt kapott a pénzt.

A férfiak sok mindent megtettek az évezredek alatt, hogy felkeltsék a vágyott hölgy figyelmét – és ez ma sincs másképp. Hajmeresztő tettek, bájos ajándékok egyaránt szerepeltek a repertoárban. Ma már nem kell legyőzni a kardfogú tigrist, de muszáj bedobni magukat, ha szeretnének sikert elérni a másik nemnél. Persze a modern kor hódítói sem tétlenkednek, újabbnál újabb ötletekkel állnak elő.

2020-at írunk és megjelentek a szakállba tűzött virágok:

a modern kor hoditoi 11

A csipkés nyári ruházat:

a modern kor hoditoi 25

És igazi cowboyoknak a csizma szandál változata:

a modern kor hoditoi 35

 De a legfőbb kérdés az, hogy mindez vajon tetszik-e a hölgyeknek?

 

Képek: www.sadanduseless.com

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280