Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Hallottál már a lumberszexuális pasikról?

Hallottál már a lumberszexuális pasikról?
2015
febr.
26

Úgy tűnik, a metroszexuális pasi már a múlté, a lumberszexuális az új divat!

A lumberszexuális férfi pont úgy néz ki, mint aki most indul a vadonba. Bár a hátán lévő hátizsákban fejszét sejtesz, valójában a laptopját tartja ott. Öltözéke úgy fest, mintha az egész napját favágással töltené, de igazság szerint ez az utcai viselete. Szakáll, minőségi flanelling, farmer, bőrbakancs.

Ki tudja, hogy miért jött divatba: az aktív életmód szeretetéből, a környezetvédő-naturalista szemléletből, vagy csak egyszerűen kényelmesebb ilyen cuccokban tölteni a napot. Az viszont biztos, hogy egyre több ilyen fickóval találkozni a nagyvárosok utcáin. A nem kifejezetten lumberszexuális, de afelé hajló fiúkat MetroJack néven is emlegetik (a metroszexuális és a LumberJack szavak ötvözéseként). A MetroJackek egy-egy ruhadarab erejéig hódolnak az új irányzatnak: favágó inget, vadonjáró dzsekit, vagy bőrbakancsot viselnek.

A haladó lumberszexuális viszont túlélőkéssel nyitja ki a sörödet, flanellingje alatt izmokat és tetkókat rejt, és inkább összedobja saját kezűleg a gardróbszekrényedet, mintsem elfuvarozzon a bútorboltba. Városi favágónk imádja a whiskeyt és a sört, és férfias kisugárzásával dönti le a lányokat a lábukról.

Itt a lumberszexuális pasik ideje, és valljuk be, nehéz nekik ellenállni!

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280