Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

8 közismert dolog a pasikról és az autójukról

8 közismert dolog a pasikról és az autójukról
2015
nov.
02

Fogadjunk, hogy minden nő bólogatni fog. Pedig a valós személyekkel felmerülő hasonlóság kizárólag a véletlen műve!


A férfiak máshogy viszonyulnak az autóhoz, mint a nők. Van, aki szerint az autó... (ezt inkább nem is írom le). Maradjunk annyiban, hogy az autó különleges szerepet játszik a férfiak életében.
Ha egyik-másik (összes) állítás ismerős számodra, az a szerkesztő műve.

1. Bárcsak fele annyit takarítana otthon, mint az autójában!

Hétvégi program: kárpit porszívózás, autómosás. Hiszen az autóban tisztaságnak kell lennie! És miután végigcsattogott a sáros gumicsizmájával a frissen (általad) felmosott lakáson, dühösen kérdőre von: ugye te etted a buktát az autóban? Hát nem megmondta, hogy ott tilos enni?!

2. Ha valami nem tetszik az autójában, akkor az a te hibád. (Ki másé?)

Ha lefagy a füled, mert olyan erősen fúj a légkondi, amit képtelenség normális erősségűre állítani, az egyedül a te bajod. Miért nem vettél sapkát? Ha szerinted rossz, hogy nincs egy pohártartó hátul, viszont alaptartozék egy karfa, amitől nem férsz el, akkor az a te hibád. Miért nem ittál otthon? (Itt különben sem iszunk, emlékszel, ugye?)

3. Az az út, amin ő jár reggelente, minden létező utak legjobbika

Eszedbe ne jusson megemlíteni, hogy a kollegád reggelente egy másik úton jár be, és az 20 perccel rövidebb! Kizárt dolog! Az a másik út hosszabb/forgalmasabb/veszélyesebb, csak a kollegád még valamiért nem vette észre. A fél város meg követi, birkák!

4. Felejtsd el a kétes kinézetű parkolókat!

Bárhova mentek, szánj extra pénzt a járgány leparkolására. Csak nem képzeled, hogy leáll vele az út szélére? Még a végén ellopják (ja mondtam már, hogy minden tolvaj az ő kocsijára pályázik?).

5. Rátenni valamit az autóra?!

Már megint de naiv vagy! Hogy majd milyen jó lesz az a tetőcsomagtartó, tudtok vele bicajt szállítani. De arra nem gondoltál, hogy megsértheti a fényezést?

6. Aki bénázik az úton, az csakis nő lehet!

Ha valaki totyog előtte az „tuti, hogy egy mami", ha valaki szerencsétlenkedik, az „annyira tudtam, hogy egy nő!". Ez a híres férfi-szolidaritás autóstársadalomban megjelenő változata.

7. A kormányt fogni ...

... csakis egy kézzel lehet, és felül. Tudod, kik fogják két kézzel, ugye? (Igen, a nők.)

8. Az csak szerinted volt majdnem baleset

Felesleges üvöltözni, rémüldözni, drámázni, hogy majdnem összementetek, mert láthattad, hogy megállt. Ne aggódj, látta azt a kocsit. Szerinte nem volt közel. Eltúlzod. És különben is, minek szólsz bele? Ő vezet, nem? 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280