Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

4 eset, amikor a férfiak azt hiszik, hogy segítenek. Egy frászt!

4 eset, amikor a férfiak azt hiszik, hogy segítenek. Egy frászt!
2015
okt.
03

Bárcsak többet segítene! Várj csak, azt nevezi segítésnek? Akkor inkább nem kérem többet!


Valószínűleg bármelyik nő képes lenne órákon át vicces történeteket mesélni arról, hogy milyen az, amikor a férje „segíteni" próbál.
Most összeszedtük a 4 leggyakoribb típust, bosszankodás helyett nevessünk inkább rajta!

1. Amikor átérzik, hogy egy lazítós estére van szükséged

Késő este, de még pörög a női agy: határidők, elintéznivalók, mit kell holnap befizetni, jajj kikészítettem, szóltam a gyerekeknek? Ismerős, ugye? Nos, ezalatt a férj édesdeden alszik a kanapén, a TV előtt. Egy lazítós, összebújós, tévézős estére vágytunk, mire ő csillogó szemekkel bekapcsolta a negyedosztályú bajnoki mérkőzések összefoglalójának ismétlését. Ez igen! Köszi édes, ennél jobb estét el sem tudtunk volna képzelni. És mivel még be is aludt, te csendben, nehogy felébredjen, elmosogatsz, beteszed a mosást, aláírod a gyerek ellenőrzőjét és összeírod a hétvégi nagybevásárlást.

2. Amikor úgy tesznek, mintha rád figyelnének

Hé lányok, ismeritek azt az üres tekintetet, amivel a pasi megpróbál figyelni arra, amit meséltek? És az a döbbenet, hogy ha megkérdezem, hogy mit mondtam, vissza tudja szajkózni a mondataimat. Miközben annyira látszik, hogy csak úgy tesz, mintha figyelne. Vagy ami még rosszabb, hogy rögtön közbevág a megoldással (ami szerinte a megoldás), holott nem vágyom másra, csak arra, hogy tényleg meghallgasson.

3. Bármit elintéznek – pár hét alatt!

Bármelyik nő képes kihívni a kazánszerelőt, hogy varázsoljon életet a fűtőrendszerbe, de vannak lányok, akik még mindig beleesnek abba a hibába, hogy erre a párjukat kérik meg. Természetesen ő is képes kihívni a kazánszerelőt, csak egy kicsit többet kell majd emlékeztetni, noszogatni, cseszegetni, fenyegetni, és ordítani vele (mármint nem a kazánszerelővel, hanem a pasiddal).

4. Amikor meg akarnak nyugtatni a nagy semmivel

Ha valami idegesítő, az az, amikor folyamatosan azt szajkózzák, hogy ne légy ideges, majd megoldódik. Hogyne lennék ideges, amikor még csak a probléma van, de sehol a megoldás? Komolyan azt hiszik, hogy akkor attól leszek nyugodt, hogy azt mondják, ne legyek ideges?! A segítés azt jelenti, hogy levesznek a vállamról egy felelősséget. Az nem segítés, hogy állandóan hozzám fordul, hogy akkor most mit csináljak, vagy visszakérdez, hogy te hogy gondolod? Például ha megkérem, hogy segítsen kitalálni a vendégváró menüt, komolyan úgy érzi, hogy előrébb vagyok egy „nekem mindegy"-gyel?! Ezek a látszat-segítségek tudnak igazán felbosszantani, ilyenkor arra gondolok: nem lett volna egyszerűbb, ha megoldom magam?Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280