Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

28 dolog, amit jó ha tudsz, ha egy focirajongóval kezdesz!

28 dolog, amit jó ha tudsz, ha egy focirajongóval kezdesz!
2015
jún.
02

Úgy tűnik, hogy a pasid nagy focirajongó? Biztos vagy benne, hogy felkészültél? Első szabály: soha se mondd, hogy 'ugyan, ez csak egy játék!' És most nézzük a másik 28-et!


1. Fontos, hogy már az elején megtudd, hogy mennyire nagy rajongó! Legalább sejtsd, hogy mi vár rád!

2. És persze azt is, hogy melyik csapatnak drukkol. Imádkozz, hogy jó csapat legyen, akinek sikerszériája van épp ...

3. Még akkor is, ha nem vagy egy nagy focirajongó, szeretné majd, hogy vele nézd a meccseket. Hát nem aranyos?

4. És ez lesz majd az az alkalom, amikor ráébredsz, hogy valójában milyen a pasid!

5. Ne felejtsd elhozni a nélkülözhetetlen kellékeket a szurkoláshoz! (Világosabban fogalmazva: sör és szotyi nélkül nehogy útnak indulj!)

6. Valószínűleg be is kell majd öltöznöd. Vagy legalább a csapat színeit magadra öltened.

7. Ha egyáltalán nem érdekel a meccs, akkor elnézhető, hogy egy könyvet olvasol. Persze kizárólag csak akkor, ha a fontos perceknél felnézel!

8. Lehet, hogy sokkolni fog az a hangerő, ami egy mérkőzésen van! Káromkodással megtűzdelve, ugyebár.

9. Különösen akkor foghatod a füled, amikor valami disznóságot követ el az ellenfél, vagy a bíró sípol.

10. Az egyszerűség kedvéért azt tanácsolnák, érts egyet a barátoddal, bármit is láttál, bármilyen szabályt is olvastál, bárhogy is gondolod. Azt végképp felejtsd el, hogy esetleg az ő csapata hibázott! Hacsak nem szeretnél egy hosszú, kimerítő magyarázatot meghallgatni arról, hogy miért nincs igazad.

11. Nem kell annyira fanatikusan ünnepelned, mint a pasid, de azért a pizzát dobd el, és ugorj, rázd az öklöd, ha helyzet van!

12. Készülj fel mindenre! A szurkolás összes fokozatára. Nem viccelünk!

13. Jó, ha ismersz néhány részletet a játékosokról, noha látszólag ezeknek semmi értelmük. Amíg ez pozitívum a saját csapatról és negatívum az ellenfélről, egyet fognak veled érteni, bármi is legyen az.

14. Ugyanakkor mélyen hallgasd el, hogy mennyire vonzónak találod a játékosokat. Hmmm, ez nehéz lesz!

15. Ha teljesen tök vagy a focihoz, kezdetben nem lesz egyszerű a dolgod. Például rá kell jönnöd, hogy melyik rövidítés, becenév melyik csapatot jelenti.

16. Na és ott van a lesszabály, amit teljesen magadévá kell tenned. Vagy legalább eljátszanod, hogy érted!

17. Haha, azt hitted, mindent érteni fogsz, ha megnézed a Csavard be mint Beckham-et?

18. A fociismereti hiányosságaid ellenére kötelező lesz a meccseken részt venned. Az az igazság, hogy még akkor is érdemes jönnöd, ha nem vagy nagy focirajongó, mert sok a sör és jó a hangulat. Ez megéri, nem? De! De!

19. Legalább kiereszted a gőzt, és minden szitkozódást, ami beléd szorult. Úgy tűnik, mintha a bíróra lennél mérges „A r...t a....t, Sporikám!" – üvöltöd, de igazából a főnöködnek szól mindez, aki egész héten cseszegetett.

20. A randizás egy focirajongóval akkor kezd rémálommá válni, amikor a csapat szekere elakad, és bukdácsolni kezd a bajnokságban.

21. Vagy ami még rosszabb: kiesik!

22. Hamarosan arra is rájössz, hogy a hétvégéidet a foci alakítja. Mozi helyett írd be, hogy Messi, haha. Na és ne gondold, hogy a foci egyetlen meccsre korlátozódik! Vannak bajnoki meccsek, kupameccsek, interjúk előtte, utána, felvezetők, szakértői félórák, összefoglalók, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

23. A barátod minden bizonnyal oda lesz tapadva a telefonjára, hogy követni tudja az álomcsapatával kapcsolatos aktualitásokat. Nehéz percek várnak rád, ha kiderül, hogy az esti meccsen nem játszik a kedvenc játékosa, mert nem kapott helyet a kezdőcsapatban.

24. Egyre nagyobb rajongóvá válsz, majd meglátod. Ez egy szenvedély, ami magával sodor!

25. Ha valaki megsérti a csapatot, olyanná válsz, mint a kölykeit védő oroszlán!

26. Nincs annál szörnyűbb, mint amikor kiderül, hogy a barátod másik csapatnak drukkol, mint az apád meg a bátyád. Netán épp az ősi riválisnak!

27. Nyaralás közben rettentő boldog leszel, ha találsz egy kocsmát, ahol a tv-n nézhetitek a meccset. Így aztán a párod sem fog azon görcsölni, hogy lekésik egy nagy derbit!

28. Végül pedig ne feledd, noha nagyon-nagyon szereti a focit, téged még annál is jobban imád!

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280