Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

22 ok, amiért egy brit pasi főnyeremény!

22 ok, amiért egy brit pasi főnyeremény!
2015
máj.
26

Felejtsd el azokat a butaságokat, amiket eddig hallottál arról, hogy a britek ódivatúak, unalmasak és sótlanok. Gondolj inkább Colin Firth-re, szerinted miért olvadnak el tőle a nők? Taylor Swift, Jennifer Lawrence és Gwen Stefani már tudja, hogy a brit pasi főnyeremény!

Íme, 22 ok, amiért érdemes a brit pasikat más szemmel nézni:

1. A brit akcentus cuki.

2. A brit pasiknak nem okoz gondot, hogy azt mondják: sajnálom. Sőt, ezt a szót használják központozás helyett.

3. Pontosan tudják, hogy a legtöbb probléma megoldása egy csésze teával kezdődik. Esetleg egy Jammie Dodger-rel (ami egy rendkívül népszerű brit keksz).

4. Soha nem fogsz kifogyni a beszédtémákból. Hiszen mindig ott az időjárás!

5. Soha nem fogja azt mondani, hogy ne vedd fel a kosztümöt, akármennyire is ciki és nem az eseményre való.

6. Bármikor leugorhatsz egy pubba, nem muszáj úgy tenned, mintha éhes lennél, és rendelned kéne valami kaját álcázásként.

7. Ugyanis bármikor, de tényleg bármikor van idő egy gyors italra!

8. Azt is kimért, udvarias módon fogja a tudomásodra adni, ha majd felrobban a méregtől. Legalább az első alkalommal.

9. Számtalan ódivatú, lovagias dolgot tesz akaratlanul is, úgy, hogy észre sem veszi. Például ha sétáltok, a járda út felőli részén megy, így óvva téged a forgalomtól.

10. Akárhogy igyekszel, jobb steaket fog sütni, mint te, még akkor is, ha ezenfelül legfeljebb egy pirítóst tud elkészíteni.

11. Magára húzhat akár egy köntöst is, akkor is jól öltözöttnek fog tűnni, nem pedig egy idiótának.

12. A szombat délután csak a tied! (kivéve, ha ugyanannak a focicsapatnak drukkolsz, amelyiknek ő).

13. Van rá egy halvány esély, hogy távoli rokoni kapcsolatban áll a királyi házzal, vagy pedig van egy halom vidéki rokona, akiket sátoros ünnepeken meg lehet látogatni.

14. Amikor nem udvarias, akkor szarkasztikus, és ez talán még szexibb.

15. Tartani fogja az esernyődet, és kölcsönadja a kabátját is neked. Viszont semmilyen körülmények közt nem fogja 10 másodpercnél tovább cipelni a táskádat! Még a végén valaki meglátja, és azt hiszi, hogy az övé!

16. Sokkal többet fog elnézni és tolerálni, mint más pasik, mivel egyszerűen nem akar felhajtást.

17. A vacsorát természetesen ő állja (és természetesen mint férfi, sokkal többet is keres, mint te).

18. Pontosan tudja, hogy miként kell megkötni egy nyakkendőt, hordani a mandzsettagombot, sőt, ha nagyon szerencsés vagy, még az ingjeit is ő vasalja.

19. Rögtön megkedvelteti magát az életed összes fontos férfijával (apád, testvérek, egyéb rokonok), mivel cimborának szólítja őket, miközben előhúz valami nemzeti töményet.

20. Soha többet nem kell magadnak kinyitnod az ajtót. Legalábbis akkor, ha a pasidat megfelelően nevelték.

21. A káromkodásokat tartalmazó bizalmas szótára ámulatba fog ejteni.

22. A brit férfiak imádnak külföldre utazni, de nem árt emlékeztetni őket, hogy vigyenek magukkal egy tucat 50 faktoros naptejet, különben úgy fognak kinézni, mint egy rák, mire hazaérnek.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280