Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

10 tipp, ami másoknak bejött a szakításon való túljutáshoz

10 tipp, ami másoknak bejött a szakításon való túljutáshoz
2023
szept.
11

Dráma vagy újrakezdés?


A szakítás kemény dolog, túljutni rajta hosszadalmas folyamat is lehet. Ilyenkor persze rengetegen próbálnak a tanácsaikkal segíteni. Egy nemrég végzett felmérés 2000 ember ötletét gyűjtötte egybe, rávilágítva arra, hogy mire érdemes figyelmet fordítani még akkor is, ha legszívesebben hetekig ki sem mozdulnánk a lakásból.

A megkérdezettek nagy része (77%) szerint a legjobb, ha a szakítást az új dolgok kezdetének vesszük és a nem a múlton kesergünk. 72% azt javasolta, hogy bátran fogjunk neki a komfortzónánkon kívül eső tevékenységeknek, akár kényszerítve magunkat.

Sok pihenés, régi hobbik felújítása, barátokkal találkozás: ezek mind olyan dolgok, amelyek segíthetnek továbblépni. Tízből 7 válaszadó úgy véli, hogy a legjobb, ha semmilyen kapcsolatot nem ápolunk a volt társunkkal, mert akkor nem tudunk könnyen továbblendülni. 44% úgy fogalmaz, hogy időpocsékolás a szakításon elmélkedni. 24% pedig határozottabb lépést javasol: azt ajánlják, hogy menjünk el üdülni, utazzunk el valahova felejteni.

A megkérdezettek a saját élményeikről is beszéltek, átlagosan 3 szakításról számoltak be a felnőtt életük alatt.
Az őszt, mint évszakot egyébként 26% tökéletesnek tartja az újrakezdéshez. A felmérést a Costa Coffee megrendelésére végezték, így nem meglepő, hogy kiemelték: tízből hatan úgy vélik, hogy egy kávézó ideális helyszín a randizáshoz való visszatéréshez. Kétharmad egyenesen biztos benne, hogy a szakítás végül az újrakezdéshez, valami sokkal jobbhoz vezethet.

A TOP 10 tanács a szakítás utáni időkre:

1. Töltsünk több időt a családdal, barátainkkal
2. Fókuszáljunk magukra és ne arra, hogy mások miként éreznek
3. Szabaduljunk meg az ex holmijától otthon
4. Blokkoljuk vagy kövessük ki őt a közösségi oldalakon is
5. Kerüljük az újrakapcsolódási lehetőséget
6. Dolgozzunk az identitásunk újrafelfedezésén
7. Csináljunk annyi tervet, amennyit csak tudunk, hogy ne maradjunk egyedül a gondolatainkkal
8. Foglaljunk le egy üdülést
9. Hallgassunk, felszabadító zenét
10. Aludjunk sokat

Forrás: www.goodnewsnetwork.org

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280