Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Mit tanulhatsz egy szakításból?

Mit tanulhatsz egy szakításból?
2019
jan.
29

Sokszor fájdalmas megbirkózni a tudattal, hogy egyetlen pillanat alatt válik idegenné az, akit valamikor a legjobban szerettél.

 

Ez a fájdalom viszont elmúlik. Ha most épp nem is hiszed el, akkor is el fog. De miután meggyászoltad a kapcsolatot, ne keseregj tovább azon, aminek vége lett. Csak vond le a tanulságot a félresiklott kapcsolatból.

Eddigi életem során megtanultam, hogy

  • ha valakinél az elejétől fogva úgy éreztem, hogy nem hozzám való, ne adjak esélyt, mert fölösleges. Ez a kényelmetlen érzés nem fog elmúlni. Sőt!
  • bízzak a megérzéseimben. Ha úgy érzem, hogy valami nem stimmel, az általában úgy is van. Idő kérdése, hogy kiderüljön mi az, fölösleges meggyőznöm magam a paranoiámról.
  • hűtlenek, alkoholisták, drogosok, hazugok, nem fognak megváltozni a kedvemért. "Minden exemet megcsaltam, de nálad ez más." Nem, nem más. Majd az utánad jövőnek is ezt fogja mondani.
  • mindegy, hogy mennyit teszek egy kapcsolatért, ha a másik nincs igazán benne. Teljesíthetsz 210 %-ot is akár, ha a másik nem akarja igazán, nem fog menni.
  • az emberek nem igazán változnak. Addig nem, amíg nem történik valami tragikus vagy mindent átértékelős dolog velük. A lusta nem lesz aktív, a csendes nem fog folyton fecsegni. Fogadd el, vagy lépj tovább!
  • vigyázzak a lelkemre és a személyiségemre. A túl sok kompromisszum, az önmagamról és a vágyaimról való lemondás felőröl. A másikat úgy kell szeretni, hogy az ne menjen a saját rovásomra. Élni és élni hagyni.
  • aki folyton csak bánt, akarva vagy akaratlanul, az nem szeret. Őt el kell kerülni.
  • senki sem tökéletes, mindenki követ el hibákat. A kérdés, hogy hogyan reagál utána. Aki nem tud bocsánatot kérni, megpróbálni jóvá tenni, tanulni belőle vagy egyáltalán egy kicsit is megbánni, azzal nem érdemes foglalkozni.
  • a nevetés fontos. Nagyon. "A nevetés a dzsem az élet pirítósán: ízt ad neki, megvédi a kiszáradástól és megkönnyíti a lenyelését." Akivel nem tudsz egy jót nevetni, azzal nem leszel boldog igazán.

 

Az egyedüllét nem tragédia. Olyannal legyél, akivel szívesen vagy: a gyerek, a ház, a pénz, a kutya nem fogja összetartani a kapcsolatot. Ne vedd el az új lehetőségét magadtól azért, mert félsz egyedül lenni.

Ezzel a tudással felvértezve remélhetőleg a következő kapcsolatom már jobban sikerül...

 

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280