Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Tedd meg még ma: ezért töröld az exedet a facebookodról!

Tedd meg még ma: ezért töröld az exedet a facebookodról!
2022
okt.
05

Valamikor réges-régen a szakítás valóban azt jelentette, hogy az exünk eltűnt az életünkből, legfeljebb leskelődhettünk utána, vagy kérdezősködhettünk a barátoktól. Ma viszont megnézhetjük, hogy mit reggelizett, kivel töltötte az estéjét, vagy melyik bisztróban üldögél épp most.


Pedig a szétválás után nem jó tartani a kapcsolatot, ha szeretnél mielőbb túljutni a fájdalmas időszakon. Egész nap kibírtad, hogy ne hívd, ne sétálj a munkahelye felé... majd este bejelentkezel a facebookra, hogy megnézd az üzeneteidet, és ott virít egy friss fotón a faladon. Lehet-e még rosszabb? Igen, amikor újra bejelöli, hogy „kapcsolatban" van. Ez kell neked?
Valószínűleg érzed, hogy törölnöd kéne az ismerőseid közül, de nehéz megtenni ezt a lépést. Pedig kihagyhatatlan, ha túl szeretnél jutni a szakításon, hidd el! Már kutatásokkal is alátámasztották, hogy káros lehet a pszichológiai állapotodra, ha nem vágod el ezeket a közösségi oldalakon is összefonódó szálakat. Nem pusztán arról van szó, hogy naponta ezerszer láthatod így a profilképét, de nyomon tudod követni azt is, hogy hol járt, kivel, mikor. Bizonyítást nyert, hogy azok az emberek, akik azonnal az „ismerős törlése" gombra kattintanak, amint búcsút intettek a párjuknak, sokkal hamarabb túljutnak a szakítás utáni érzelmi nehézségeken, mint azok, aki virtuális barátok maradnak. Kétirányú a folyamat: nemcsak neked lesz könnyebb, de az exed sem fogja látni, hogy te mit csinálsz, mivel és kivel töltöd az idődet. Vonzó lehet, hogy boldog, örömtől kicsattanó képekkel töltsd meg az idővonaladat, lássa csak, hogy mennyire jól vagy nélküle is, de hidd el, ez inkább gyerekes, mint valódi megoldás.
Nem beszélve arról, hogy szinte betegesen rá lehet kattani az online nyomozásra is: megszállottan ellenőrzöd a státuszát, alaposan végigvizslatod a fotóit, minden lépését figyeled a közösségi oldalakon. Nemcsak őt, de a jó barátait is folyamatosan csekkolod, hátha valahol felbukkan egy fotó, egy hírmorzsa, amiből újabb és újabb adatokhoz juthatsz. Eközben te hol maradsz? Hagyd abba ezt az idétlen nyomozósdit, és kezd el élni a magad életét, immáron nélküle. Kattints az ismerős törlése gombra még ma, hogy a szakítás valóban teljes legyen! 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280