Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Te vagy a másik nő?

Te vagy a másik nő?
2018
ápr.
04

Egészen biztos, hogy mindenki ismer valakit, aki nős pasival randizik, és kitartóan reméli, hogy a férfi érte fogja otthagyni a feleségét. Rosszabb esetben te magad vagy ez a valaki. Sajnos szomorú hírünk van: ha már eltelt pár hét, és nincs változás, akkor ne reménykedj.


Nem könnyű belátni, hogy az idődet vesztegeted, de itt van 3 ok, ami alátámasztja, hogy miért nem fog téged választani, azaz miért pazarolod az értékes idődet feleslegesen.

1. Megvan mindene, amire szüksége van.

Miért is hagyná el a feleségét (és gyerekeit)? Fantasztikus szexben van része veled, kötelezettségek nélkül. Aztán hazamegy és játszik a kölykökkel. Idilli helyzet egy pasi számára! És ráadásul ott a felesége, aki mos-főz-takarít, valamint neveli a gyerekeket. Két nő, akik kiszolgálják az igényeit.

2. A válás fájdalmas.

Még a legbékésebb válás is fájdalmas, hosszadalmas procedúra. Számtalan vita az ügyvédnél, az apró-cseprő ügyekről, az anyagiak rendezése, adott esetben pszichológus vagy mediátor igénybevétele, a környezet rosszallása, a barátok sugdolózása, megváltozott viselkedése – csupa olyasmi, amit elkerülni igyekszünk, amíg lehet. Miért is tenné ki a szeretőd az egész tortúrának magát és a többieket?

3. Már otthagyta volna őket, ha erre vágyna.

Gondolj csak bele, ha ez a srác tényleg beléd szerelmes, és eldöntötte, hogy a feleségét elhagyja, akkor már megtehette volna, nem? Ha eltelt már néhány hét a megismerkedésetek óta, s még mindig azt érzed, hogy nincs előrelépés, ne áltasd magad tovább. Egyszerűen nem vállalja fel a döntést, nem viseli a következményeket, nem képes felelősen határozni a dolgok menetéről. Mentegetheted magadban, de inkább nézz szembe a ténnyel: ha nem hagyja ott a feleségét, akkor valójában nem akarja otthagyni.

Sajnos muszáj neki ultimátumot adnod, döntésre kényszerítened. Amit most folytat, az senkivel szemben sem tisztességes, se veled, se a feleségével, se a családjával szemben. Nincs más választásod, dűlőre kell vinned a dolgot. Összegyűjtve minden erődet ülj le vele, és mondd el neki, valahogy így: Szeretlek, veled akarok élni. Nem csinálom ezt tovább, nem találkozom veled, amíg el nem költözöl otthonról. Nem akarok hotelekben bujkálni, szeretném, ha felvállalnád a kapcsolatunkat.

Mondani persze könnyű, de megtenni nagyon nehéz ezt a lépést. Azonban ha azt szeretnéd, hogy úgy kezeljenek, ahogy megérdemled, akkor saját magadat is meg kell tisztelned azzal, hogy ehhez a feltételhez kötöd a kapcsolatotok folytatását. Vagy évekig szeretnél „a másik nő" lenni? Feladod az életedet egy soha be nem teljesülő szerelemért? Netán elmondasz a legjobb éveidben a gyerekvállalásról is? Ugye, nem ezt szeretnéd?
A másik nő sosem birtokolhatja egészen a pasit. A másik nő örökké csak vár, tűr, és alkalmazkodik.

Vannak nők, akik 5-10 éve is vergődnek egy ilyen kapcsolatban! Légy több ennél! Gondolj magadra, a saját vágyaidra, céljaidra, érzéseidre! Miért nem egy olyan férfit keresel, aki teljes szívével téged tud szeretni? Ha úgy érzed, hogy a te elkötelezettségeddel, önbizalmaddal van probléma, fordulj szakemberhez. Hidd el, nem az a megoldás, ha megalázó kapcsolatba menekülsz.

Sok nő azért megy bele egy ilyen viszonyba, mert nem tartja elegendőnek, elég jónak magát egy valódi férfihoz. Tulajdonképpen mindvégig tisztában vannak azzal, hogy ez a történet nem vezet sehova, de mégis egyfajta párkapcsolatban élnek. Mások pedig akkor érzik jól magukat, ha folyamatosan harcolnak a szeretett férfiért, ha naponta csatákat vívhatnak. Kérdés, hogy vajon akkor is kellene e nekik a pasi, ha szabad lenne.

Ha tehát benned van a félelem egy normális kapcsolattól, akkor azt kell orvosolni, mert te is megérdemelsz egy szerető férfit, mint bármelyik másik nő.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280