Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Így ismerkednek a csillagjegyek

Így ismerkednek a csillagjegyek
2015
márc.
30

Végigelemeztük a leírásokat, és igazat kell adnunk, ami a Szüzeket illeti. Az Ikrekkel persze vitatkoznánk... Tudd meg te is, hogy mire készülj, ha horgodra akadt egy Rák, esetleg belehabarodtál egy Kosba.

Bak

A Bak olyan, mint a kenyérpirító-stabil és lojális, de nem túl spontán. A felfedezések vagy az édeshármas nála nem játszik. Türelmes, kitartó, és hosszútávban gondolkodik, képes egy idejétmúlt kapcsolatban is benn ragadni. Nem szeret sebezhetőnek tűnni, ezzel légy óvatos!

Vízöntő

A Vízöntő ötletes, kalandvágyó, valószínűleg ő volt a ribis csaj/szívtipró a főiskolán. Nem a szokványos dolgokat szereti, kezdeményező, és előszeretettel szexel bárhol, ahol kedve tartja. Színes egyéniség, aki az extrém dolgokat és a változatosságot a kedvteléseiben is szereti, ezért nem egyszerű vele lépést tartani.

Halak

A Halak érzékeny és elkötelezett, de könnyen önsajnálatba esik. Nagyon igyekszik a partnere kedvében járni- ne légy szégyenlős, ha minden éjjel orális kényeztetésre vágysz! Légy résen, mert ragaszkodása könnyen idegesítő csüngéssé változhat!
A Halak nehezen viseli a visszautasítást, úgyhogy szakítás esetén igyekezz gyorsan lezárni a sztorit, és változtasd meg a lakcímedet is!

Kos

A Kosok vad, izgalmas emberek, akik az életet szerencsejátéknak tekintik, így például remek partnerek a védekezés nélküli szexhez is. A Kosok mindig készen állnak az új dolgokra és persze az új emberekre, így nem árt figyelmeztetni, ha óvatlan. Hibáik beismerésével van egy kis problémájuk, a bocsánatkérés nem az erősségük.

Bika

A Bika makacs és kitartó, pont olyan, amilyennek a neve alapján képzeljük, ezért a Bika lányokból nagyszerű anyák szoktak válni. Ugyanakkor szenvedélyesek és megbízhatóak – nem hagynak magadra a fogamzásgátlás kérdésében sem. A Bika rettenetesen lusta is tud lenni, ilyenkor nyugodtan ragadd meg a szarvainál fogva - egy veszekedés után csak még édesebb a szex!

Ikrek

Az Ikrek a tipikus kettős csillagjegy. Kedveli a változatosságot és rendkívül energikus- jó partner az ágyban. Az Ikrek a nagyszerű beszélgetésekre és közösségi nyüzsgésre születtek, emiatt aztán gyakran flörtölnek,imádják a „nehezen-kapsz-el" játékot, a „kapj-el-ha-tudsz" játékkal kombinálni. Ha egy izgalmas kalandra vágysz, rajtuk biztos nem fog múlni!

Rák

A Rákok érzékeny, békés emberek, akiknél a forró éjszakához hozzátartoznak a gyertyák, az intimitás és a sok cirógatás. Ha neked ez túl sok, jobb, ha más partner után nézel. A szívfájdalmat tökéletesen orvosolják- számukra a béke, a harmónia és a szerelem a legfontosabb (de nem keverendők össze a hippikkel).

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnek a középpontban lenni, ezt ne feledd akkor sem, ha édeshármast tervezel! Imádják, ha hízelegnek nekik, és figyelnek rájuk, úgyhogy az istenítést az ő esetükben nem tudod túlzásba vinni. Odáig vannak a nagy jelentekért, a pompáért-velük egy Gatsby-szerű románcban érezheted magad, unalmas pillanatok nélkül. Az Oroszlán lányokat is lehetetlenség megszelídíteni, jobb lesz beletörődni az üvöltésükbe.

Szűz

Figyelmes, pontos, önzetlen, így téged is hamar megismer. De nem a szex az egyetlen dolog, amire gondol! Olyanok, mint egy csokis trüffel: kívül kemény a burok, de belül nagyon édes. Neked csak annyi a dolgod, hogy megtedd az első lépést (akarom mondani, harapást). A Szüzek szeretik pontosan definiálni a dolgokat. Ha te nem vagy pontosan az, amit ők akarnak, akkor továbbállnak és égen-földön keresik a Tökéletest.

Mérleg

A Mérleg az állatöv legkiegyensúlyozottabb jegye. Lehet, hogy belekötnek minden szövegedbe, de csak azért, mert minden lehetséges szemszögből megvizsgálják a mondandódat. Határozatlan természetük miatt úgy tűnhet, mintha nem lennének teljesen elkötelezettek. Elbűvölő, bájos személyiségek, akik könnyen leveszik a lábukról az embereket. Értékelik az eleganciát, az udvariasságot!

Skorpió

Ne bélyegezzük meg szegény Skorpiókat, de bizony nehéz partnerek. Féltékenyek, szeretnek birtokolni, gyanakvóak, manipulatívak, ami nem hangzik túl biztatóan... kivéve, ha imádod a kihívásokat! Ez az oka annak, hogy a Skorpiók annyira függetlenek: senki sem akar a közelükben lenni. Éppen emiatt nagyon sikeresek tudnak lenni az üzleti életben (függetlenek, magabiztosak, határozottak). Sikeres karriert, Skorpiók!

Nyilas

A Nyilasok szerethető, egyenes, nyílt emberek, úgyhogy simán megmondják, ha kellemetlen a reggeli leheleted. Teljesen el tudják veszíteni a fejüket, izgalmas szerelmes együttléteknek nézhetsz velük elébe! Nagyon lelkesek, tapasztalt szeretők, akik a minőséget és nem a mennyiséget helyezik előtérbe.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280