Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Kerítőként dolgozik egy pap: eddigi mérlege 27 házasság, 0 válás

Kerítőként dolgozik egy pap: eddigi mérlege 27 házasság, 0 válás
2023
febr.
17

Tinder atya.


Fernando Cuevas spanyol pap Valencia városában él. Beceneve Tinder atya, nem véletlenül – eddig 270 frigy összehozásában közreműködött és egyik sem végződött (még) válással.

A fantasztikus történet 14 évvel ezelőtt indult, amikor az atya sikeresen összehozta az első párost. Egy gyakorló katolikus fiatalemberrel, Salva-val sétált, amikor egy csapat lány érkezett hozzá. A lányok szépsége lenyűgözte Salva-t, és mivel ők is osztoztak a fiatalember hitében, Salva megkérte Fernando-t, hogy játszanak párkeresőt és mutassa be őt az egyik hajadonnak. 5 hónappal később Salva feleségül vette Geles-t. Így kezdődött Fernando kerítői pályafutása és azóta is nagyon komolyan veszi a szerepét.

Miután az atya ráébredt arra, hogy a fejlett nyugati társadalmakban egyre növekvő elszigeteltségben élünk egymástól és a gyakorló katolikusoknak nehéz olyan romantikus kapcsolatokat kialakítanunk, ahol az értékek és a hit központi szerepet játszik, Fernando úgy döntött, hogy maga veszi kézbe a dolgok irányítását, segítve a társkereső fiatalokat.

Az elkötelezett hívők olyan valakit keresnek, aki maga is az. Ez a kérdés számukra nem másodlagos, hanem alapvető fontosságú, az egyik összekötő kapocs.

Az évek alatt Tinder atya speciális kérdőívet állított össze, amit kitöltet az érdeklődőkkel, hogy minél inkább hozzájuk illő társat találhasson. Itt többek közt rákérdez a névre, korra, tanulmányokra, hobbikra és persze vallási elkötelezettségre. Érdekes módon a pap úgy véli, hogy ezen adatok közül kettő az, amelyik igazán fontos: a magasság (a férfi legyen magasabb a nőnél) és a lakhely, ha ugyanis a kliensek túl messze laknak egymástól, a dolog nem fog működni.

Fernando atya az ideje nagy részében ezeket a kérdőíveket elemzi, különös figyelmet szentelve a személyiségnek és érdeklődési körnek, és ha egy összeillő párt talál, mindkét jelöltnek elküldi a másik adatait és fotóját. Ha mindketten elfogadják az ajánlást, a férfi megkapja a nő telefonszámát.

Tinder atya már komoly hírnévre tett szert a szingli gyakorló katolikusok között Spanyolországban, sőt azon túl is, Közép- és Dél-Amerikában. Naponta 20 kérés érkezik be hozzá és mindenkinek megpróbál segíteni. Az elmúlt 14 évben több ezer találatot hozott össze, ami már 270 házasságban is megmutatkozott, ráadásul válás nélkül.

Kiemlet kép: Yo Amo la Iglesia Católica/Facebook

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280