Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Így randizz extrovertáltként egy introvertálttal!

Így randizz extrovertáltként egy introvertálttal!
2024
máj.
22

Az ellentétek vonzzák egymást?


Vannak az olyan okosságok, ugye, hogy az ellentétek vonzzák egymást, vagy éppen, hogy a tűz és víz nem tudnak jól együtt élni. Az biztos, hogy ha az ember párja gyökeresen másmilyen, mint ő maga, akkor sokat kell tanulnia a másiktól, hogy megértse, mit miért csinál, vagy éppen nem csinál.

Az introvertált személyiség tűnhet furának, szomorúnak, boldogtalannak, magányosnak, unalmasnak. Pedig nem az. Ő az, aki nem csacsogásban, nyüzsgésben és örökös bulizásban éli ki magát. Mivel az emberek közel 75 %-a extrovertált, ezért sokkal kevésbé értjük az introvertáltakat, és szeretjük csodabogárként bélyegezni őket. Egy introvertált személyiség remek párost alkothat egy extrovertálttal is! Az introvertált képviseli a nyugodt erőt, a racionális gondolkodást, a megfontolt döntéseket, szemben az extrovertált spontán ötleteivel, esetleg hebehurgyaságával.

Az introvertálttal való randizás kritikus pontja, hogy ne várj el tőle olyasmit, ami nem elvárható. Bosszantó lehet, ahogyan egy buliban az introvertált csak álldogál, és üveges tekintette bámul a semmibe. Úgy tűnhet, mintha utálná az egészet, mindent és mindenkit.

Ne légy vele mérges, ingerült, amiért társaságban visszahúzódó! Segíts neki, hogy komfortosabban érezze magát, azzal, hogy beszélgetésbe vonod. Fogd a kezét. Nem unatkozik, és nem azért van csendben, mert utálja a barátaidat, ismerőseidet. A csevegés egyszerűen nem az ő műfaja, komolyan fárasztja az ilyesmi. Csak akkor beszél, ha kérdezik, vagy tényleg mondandója van. Nem szeretne magabiztosnak látszani azáltal, hogy folyamatosan központban van. Nem azért nem ömlik belőle a szó, mert bizonytalan, hanem mert nincs szüksége megerősítő visszajelzésekre a környezetétől.

Emlékeztesd magad is rendszeresen magadat arra, hogy a partneredből nem hiányzik valami. Nem arról van szó, hogy az extrovertált a tökéletes, és ő ehhez képest csonka. A befelé fordulás nem rendellenesség, nem betegség. Az introvertált személyiség ugyanúgy teljes egész! Egyszerűen csak befelé forduló alkat.

Felesleges olyan dolgokat várni egy introvertált partnertől, amiket nem fog megtenni. Például nem fog állandóan üzeneteket küldözgetni napközben. Teljesen illogikus gondolat, hogy minden hétvégén bulizni megy majd veled. Ha ezt nem fogadod el, akkor rengeteg konfliktusotok lesz.

Biztosan sok kompromisszumot kell majd kötnetek. Ő nem fog megváltozni a kedvedért, és valószínűleg te sem akarsz másmilyen lenni, mint amilyen vagy. Ne érezd magad rosszul, ha egyedül is elmész, nem vagytok egyformák. Ha mindketten tudjátok, hogy mik a játékszabályok, akkor elkerülitek az örökös veszekedéseket.

Nem arról van szó, hogy rejtőzik benne egy extrovertált személyiség, és majd varázsütésre, a te hatásodra „kinő” belőle, hanem arról, hogy ő már így egy kifejlett személyiség. Inkább ismerd fel a jó oldalait, az erősségeit! Sokkal mélyebben gondolkodik, alaposabban megrágja a témát. Megfontoltabb, racionálisabb döntéseket hoz, nem impulzív, az eszére hallgat.

Az introvertált és az extrovertált kiegyensúlyozhatja egymást és harmonikus kapcsolatot építhetnek ki, amennyiben mindketten egymás erősségeire koncentrálnak. Így éppen a legjobb oldalukat hívhatják elő magukból a boldog párkapcsolat érdekében.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280