Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Itt a hideg, de ismerkedni ilyenkor is lehet!

Itt a hideg, de ismerkedni ilyenkor is lehet!
2016
nov.
15

Mutatunk is 5 helyet a szingliknek.


Nem kell begubózni télen sem a lakásba, bár elismerjük, nem mindig könnyű kimozdulni, amikor odakinn jegesmedvék szánkóznak. Viszont érdemes, mert ismerkedni bárhol lehet, kis szerencsével pedig még az idei évet boldog párkapcsolatban zárhatod.

5 kedvenc tippünk:

1. Könyvesboltok, kávézóval

A romantikus pillanatokra találták ki a könyvesboltokat, ahol senki sem siet, lehet feltűnés nélkül nézelődni, olvasgatni, és akár egy kávét is megihatsz a válogatás közben. Ráadásul rögtön az ajándékokat is beszerezheted, ha másnak nem, hát magadnak!

2. Túra a friss levegőn

Tényleg nehéz lehet elindulni, de a bemelegedés után hidd el, hogy imádni fogod a kirándulást. Nem csak az egészségednek tesz jót, de a lelkednek is a friss levegőn végzett mozgás. Számtalan lehetőség vár, az egészségmegőrző túrakluboktól kezdve a teljesítménytúrákon át (itt mindig sokan vannak egyedülállók is!), a kifejezetten társkeresőknek szervezett túrarandikig.

3. Fürdő félhomályában

Aki szeret fürdőbe járni, esküszik rá, hogy így egész télen megússza betegeskedés nélkül. Az biztos, hogy Budapest tele van jobbnál jobb fürdőkkel, és ha akad egy fél napod, érdemes ott úszni, lazítani, mert sok szingli fordul meg ezeken a helyeken.

4. Meccsek, sportesemények

Újra divatba jött meccsre járni, bár egyes sportágakban ilyenkor kevesebb az esemény, a fedett helyeken zajló sportrangadókon most is sokan vannak. Ráadásul nem is kell sokáig keresgetni a témát, ha valakit megszólítanál, hiszen a sportról már biztosan tudtok beszélgetni.

5. Bulik a céges party-kon túl

Nem muszáj csak a céges rendezvényekre koncentrálni, ahol amúgy is általában ugyanazok az arcok vannak, amelyeket naponta látsz, csak több alkohol után. Ilyenkor több szórakozóhelyen tartanak évvégi bulit, mikulásparty-t vagy karácsonyi estet, de ha biztosra szeretnél menni, akkor társkeresőknek szóló házibuli randit válaszd, ahol mindenki egyedülálló.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280