Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

10 dolog, amit akkor tapasztalsz meg, ha egy kávé és teautálóval kezdesz randizni

10 dolog, amit akkor tapasztalsz meg, ha egy kávé és teautálóval kezdesz randizni
2016
nov.
08

Az életed nem lesz egyszerűbb, sőt.


Mi ugyan nem tudjuk elképzelni, hogy miként lehet utálni a kávét, de ettől még léteznek, nem kevesen, akik ki nem állhatják a feketét. Ráadásul vannak olyanok, akik emellett még a teára se bírnak ránézni se - ha te éppen egy ilyen párt fogtál ki, akkor a következő nehézségekre számíthatsz:

1. A családod és a barátaid azt fogják gondolni, egy ufóval randizol

Nem szereti a teát? És a kávét sem? Ne már, ez hogy létezik?? Nehezen, de végül tudomásul veszik, hogy tényleg így van. Hidd el, hogy ettől függetlenül minden alkalommal meg fogják kérdezni, hogy kér-e kávét... esetleg teát. ?'

2. Te sem adod fel a próbálkozást

Te is beleesel a csapdába: újra és újra rákérdezel majd, hogy nem kér-e ő is egyet, valahányszor teát vagy kávét iszol. Mintha azt várnád, hogy egyszer csak meggondolja magát.

3. Bemenni egy kávézóba nem egyszerű menet

Te persze már az ajtóban pontosan tudod, hogy mire vágysz-habos kávé, vagy eszpresszó, ő azonban hosszasan fogja tanulmányozni a választékot, mire sikerül valami kedvére valót találnia. Ráadásul biztosan valami gyümölcsös turmix lesz, ami órákig készül-pont addig, amíg a te kávéd jegesre hűl.

4. Felejtsd el a bögrét, mint ajándékot

Pedig mennyi ötletes darab van. Szívecskés, rózsás, macis-na ezek azok, amiknek semmi hasznát nem veszi majd. Törheted tovább a fejedet!

5. Desszert után már indulhattok is

Ne számíts hosszas üldögélésre az ebéd vagy a vacsora után, ő rögtön felpattan és indulásra kész. Biztosan nem fogja fél óráig kavargatni a kávéját veled, úgyhogy kénytelen leszel te is indulni.

6. A forrócsokit se fogja kérni

Ne kapaszkodj ebbe az utolsó reménysugárba, hogy ő majd forrócsokizik. Nem fog. Sokkal valószínűbb, hogy ő a forró italokat globálisan kerüli.

7. Nem tudtok együtt rajongani az italért

Vettem kolumbiai vaníliáskávét! – ezeket az élményeket nem tudod vele megosztani, annyi biztos.

8. Befellegzett a közös gasztrotúráknak is

Már ami a kávézókat illeti. Biztosan nem fogjátok együtt felfedezni az a helyes kis villából lett kávézót, ahol igazi különlegességek is kaphatóak, amiről a barátaitok meséltek.

9. A tea vagy kávékészítést komoly házimunkának éli meg

Úgyhogy maximum egyszer fog a kedvedért teát vagy kávét főzni. Olyan arccal teszi fel a vizet, készíti össze a hozzávalókat, hogy magad is érezni fogod, legközelebb majd azt kapsz, amit ő is iszik. Hello ásványvíz!

10. Elképzelni sem tudod, hogyan fogja túlélni a telet

Egyáltalán nem hozza lázba, hogy az átfagyott ujjait egy forró kávésbögrén melegítse fel, és kirándulás közben sem kap elő egy termosznyi teát. Mi a fenét fog télen inni??

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280