Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

10 hazugság, amivel a 40 feletti szingli nők áltatják magukat

10 hazugság, amivel a 40 feletti szingli nők áltatják magukat
2022
nov.
30

Eleged van abból, hogy egyedül vagy? Változtass!


Annak, hogy 40 felett egyedül vagy, számtalan oka lehet. Talán még nem találtad meg az Igazit, talán egy válás után állsz újra a társkeresők színpadán. Lehet, hogy totál eleged van már a randikból, lehet, hogy azt sem tudod, miként kezdj hozzá. Másoknak mintha az egész egyszerűbben menne, neked még mindig nincs senkid. Mi lehet a gond?
Lehet, hogy hazugságokkal áltatod magad. Bizony! Hogyan? Elmondod magadnak napjában százszor az alábbi mondatok valamelyikét. Ismerősek? Hmm, akkor ideje változtatnod....

1. A jó pasik már mind foglaltak.

Ez biztosan nem igaz, már csak azért sem, mert rengeteg egyedülálló férfi van. 40 felett egyre több az a pasi is, aki egy válás után marad egyedül (bár igaz, jóval hamarabb párra lelnek). Vannak olyan férfiak is, akik éppen ebben a korban kezdenek megállapodni, megkomolyodni, és már szívesen elköteleződnének.

2. Már ellőttem az egyetlen esélyemet a szerelemre.

Ez különösen jellemző azokra a nőkre, akik özvegyen maradtak, ráadásul egy boldog házasság után. Úgy vélik, nekik ennyi járt az élettől. Úgy gondolják, soha nem fognak már még egy olyan jó embert találni, mint a volt férjük. Pedig ennek pont az ellenkezője igaz. Ha már egyszer sikerült egy jó kapcsolatot felépítened, ami nem kis mértékben rajtad is múlt, akkor másodszorra is sikerülhet. Te már pontosan tudod ugyanis, mire kell figyelni!

3. Szerelmet keresgélni nem éri meg, macerás.

A társkeresés tényleg nem egyszerű, sok időt és energiát elvesz. Eljöhet a pont, amikor úgy érzed, túl sokat kíván az életedből. Valójában csak nem hiszed, hogy sikerülhet, ezért hárítasz, és kifogásokat keresel. Viszont ha tényleg hiszel benne, akkor minden férfi, akivel találkozol, egy lépéssel közelebb visz ahhoz a férfihez, aki neked rendeltetett. Lehet, hogy ehhez 20-30 pasival is kell randiznod, és sokszor leszel szomorú, reményvesztett, csalódott. Ilyenkor emlékeztetned kell magadat a kitűzött célra, és arra, hogy a világon senki nem ígérte, hogy az odavezető út könnyű lesz.

4. Ha a pasi nem 10-es, nem éri meg az egész.

Ha így érzed, meglehetősen sokáig leszel egyedül. Lássuk be, azért 40 felett nem sok esélye van annak, hogy Mr. tökéletes fog kopogtatni az ajtódon. Sajnos az a rossz hír, hogy sokat kell tenni az ügyért. És biztos, hogy egyik hapsi sem lesz tökéletes. Nyilván, te sem vagy az. A tökéletes hercegről szóló tündérmesék 14 éves kislányoknak valók, nem egy érett, felnőtt nőnek.

5. A pasik nem olyan kedvesek/megértőek, mint a barátnőm.

Miért is hasonlítana egy férfi gondolkodása egy nőéhez? És miért kellene, hogy olyan legyen? Ideje szétválasztanod magadban a dolgokat. Társat keresel, nem barinőt, akivel csacsogni, lelkizni, röhögni és vásárolgatni lehet. Ha ezeket nézzük, akkor tényleg valószínű, hogy a barátnőd verhetetlen.

6. A legtöbb pasi hazudik, hűtlen vagy csak játszik a nőkkel.

Különösen azokra a nőkre jellemző ez a vélekedés, akik egy rossz házasságot zártak le, ahol megcsalták, zsarolták, kihasználták őket. Érthető, hogy ők meglehetősen sötéten látják a férfi nemet, de ettől még az állítás nem igaz. Vannak nagyon is becsületes férfiak is. Mindnyájan ismerünk ilyenkeet, még akkor is, ha az elkeseredett állapotban éppen őket nem vesszük észre. Ha így vélekedsz, akkor folyamatosan ezt az állításodat akarod majd igazolni-és ezért tényleg ilyen pasikat fogsz találni. Inkább a kedves, értékes, hűséges pasikban higgy, és közöttük keresgélj!

7. Sosem találkozom olyan pasival, aki érdekel.

Azok a nők, akik ezt állítják, legtöbbször nemhogy érdekes, de semmilyen férfival nem találkoznak. Ezek a nők gyakran teljesen passzívak, nem járnak el sehova, vagy ha mégis elmennek, akkor rögtön leírnak mindenkit. Arról nem beszélve, hogy sok nő a teljesen normális férfiakat unalmasként jellemzi, míg a rosszfiúkat tartja izgalmasnak. Komolyan, lányok, elmúltak a tinédzser évek, mit vártok tőlük?!

8. A környezetemben nincsenek szingli pasik.

Bizonyra vannak olyan lakhelyek, munkahelyek, ahol sok a fiatal, családos férfi, ezért úgy tűnik, mintha nem is lennének egyedülállóak. Ez persze nem jelenti azt, hogy némi aktivitással ne lehetne szinglikkel is összefutni! Csak a szokásos tanácsok: reggel inkább sétálj vagy buszozz, hogy emberekkel találkozz, térj be a pékségbe egy kávéra, fogadd el a munkatársnőd meghívását egy buliba, stb. Máris látni fogod, hogy nem csak nős férfiak vannak a környékeden..

9. Manapság a férfiak nem is akarnak kapcsolatot.

Ismét egy általánosítás, ami nem igaz. Bizonyára nem minden férfi szeretne elköteleződni, de sokan vannak, akik igen. A szakértők szerint sokat elmond az, ahogy a férfi a társkereséséről, a nőkről beszél. Ha láthatóan fáradt már az egésztől, akkor biztosan komolyan gondolja az Igazi megtalálását.

10. Nekem nincs időm randizgatni.

Ez a legtipikusabb érv, amit a nők mondogatnak maguknak. Nyilván mindenki elfoglalt, különösen, ha gyermekei is vannak, mégsem lehetetlen időt szakítani a magánéletre, ha igazán akarjuk. Ha eldöntöttük, hogy a társkeresés fontos, akkor a listánk élére kell helyezni. Legalább hetente egyszer igyekezzünk új emberekkel találkozni. Ezt összeköthetjük programmal is (ma már vannak olyan programok, amelyeket kifejezetten társkeresőknek szerveznek), de fókuszálhatunk is arra, hogy mondjuk minden pénteken, munka után megiszunk egy kávét egy új ismeretséggel, akivel online leveleztünk. Az se baj, ha bevallod, hogy az életedben most nem a társkeresés az elsődleges: legyél őszinte magadhoz, ne kifogásokat keress, ez is egy természetes állapot!

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280