Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Egy fiú és egy lány a kertben: paradicsomi helyzet az ismerkedésre

Egy fiú és egy lány a kertben: paradicsomi helyzet az ismerkedésre
2015
febr.
26

A gyomláló randi feltalálója hisz abban, hogy a zöld dolgok szeretete összehoz. Szerinted?

Honnan máshonnan, mint az Amerikai Egyesült Államokból indult útjára az ismerkedés legújabb formája, a Gyomláló randi.

A vermonti farmerek fejében megszületett ötlet lényege, hogy a társkereső lányok és fiúk együtt húzogatják ki a gyomokat, miközben egymással ismerkednek. Némi idő elteltével pedig újabb parcellához mennek, ahol egy újabb potenciális partnerrel vetik bele magukat a gazolásba.

Nem is kell hozzá túl sok minden, csak némi gyomos terület, és vállalkozó kedvű párkeresők (na meg persze erre nyitott gazdák). Kétségtelen, hogy a vidéki eseménynek eleve van némi romantikus színezete, szénaillattal, háttérben mekegő kecskékkel, vagy napsütötte lankákkal. Talán ilyesmi lehetett régen az építő- és kukorica címerező táborok hangulata, ahol valóban sok kapcsolat született.

Persze nem minden gazda van elragadtatva az ötlettől. Igaz, hogy a segéderők nagy területeket tudnak viszonylag rövid idő alatt gyommentesíteni, de legalább akkora károkat is okozhatnak, ha nem elég körültekintő a szervezés. „Valóban, a termékeim ismertebbé váltak, de annyi időt fordítottam arra, hogy az eseményt reklámozzam, hogy addig kigazoltam volna magam is az ágyásokat"- fogalmaz az egyik házigazda.

A párkeresők viszont elragadtatva fogadták az ismerkedés új dimenzióját. „Egy ilyen nap teljesen kötetlen, semmi feszengés nincs benne, nem kell kínosan keresgélni a témákat, rengeteg új embert megismerhetsz, ráadásul hasznosan és a szabad levegőn töltöd az időt."

Hiába a macsós körítés, egyelőre jóval több nőt vonzott a gyomlálás, mint férfit. Mi pedig kíváncsian várjuk, a legzöldebb randizás befut e akkora karriert, mint a speed-dating (rapidrandi).

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280