Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Tényleg akarod tudni, hogy miért nincs még párod? Ezért!

Tényleg akarod tudni, hogy miért nincs még párod? Ezért!
2016
szept.
28

Ideje tisztán látni.

Te vagy az a lány/fiú, aki elég jól néz ki, elég csinos, elég jófej, mégsincs párja? Senki sem érti, hogy miként lehet ez? Te sem? Vagy már sejted? Esetleg csak nem mered megfogalmazni? Akkor figyelj!
Legyünk őszinték. Lehet, hogy azért nincs még párod, mert ...

1. Képtelen vagy megállapodni –egyszerűen nem az az ember vagy, aki hisz a holtomiglan házasságban és a közös gyereknevelésben.

2. Nem akarsz áldozatot hozni egy kapcsolatért – úgy véled, hogy senki sem tud az életed középpontjába kerülni. Igazából azt sem érted, miért kéne egyetlen emberhez hűségesnek lenned.

3. Túlságosan szereted magadat – saját magad vagy saját magad első számú szerelme. A magad boldogságával törődsz, kizárólag a te céljaidat helyezed előtérbe, nem vagy képes kompromisszumokra.

4. Tudsz várni – Biztos vagy benne, hogy valahol vár rád az Igazi. Ezért neked nem okoz gondot, hogy egyedül vagy, amíg megérkezik.

5. Imádod, hogy most éppen pezseg az életed– egész listád van arról, hogy mit szeretnél elérni, hova szeretnél elmenni, mint szeretnél megtenni. Ebbe a sűrű programba nem fér be más.

6. Magasra szeretnél törni a karrieredben – A munka nagyon fontos számodra. Egyszerűen nincs időd magánéletre, hiszen a céljaid nem mindennapiak.

7. A magabiztosságod elijeszti az embereket– Még a közeledbe sem mernek menni, annyira magabiztosnak látszol. A legbátrabb egyén is kisnyuszivá változik, ha meg kell szólítania téged.

8. Az első helyen a barátaid vannak – Fantasztikus barátaid vannak, minden napra jut program velük, ide már más nem is fér!

9. Nem akarsz leragadni a középszerűnél – Valami nagyon nagy, lángoló szerelemre vágysz. Egy nem mindennapi társra, egy zseniális egyénre. Viszont az emberek nagy része átlagos. .

10. Élvezed a szingli létet – Imádod, hogy azt csinálsz, amihez kedved van, hogy nem kell kompromisszumokat kötnöd, hogy csak magaddal kell törődnöd.

11. Begubózol – Esélyt sem adsz magadnak, lehajtott fejjel sietsz reggel a munkába, majd haza. Még véletlenül se mennél el egy túrára, vagy egy társkereső bulira, hogy egyáltalán ismerkedni tudjál.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280