Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 dolog, amelyet minden bimbózó kapcsolatnál tisztázni kell

5 dolog, amelyet minden bimbózó kapcsolatnál tisztázni kell
2016
szept.
15

Lassan járj, kevesebb szívfájdalom ér.

Belevágni egy kapcsolatba izgalmas, de kissé félelmetes is. Valakiben vakon megbízni nagy kockázat, főleg, ha már ezer éve egyedül vagyunk. Most komolyan, ugorjak fejest egy vadidegennel való kapcsolatba? Lehet, hogy szép és kedves, de 2 hete még azt se tudtam, hogy a világon van, és ugye, messziről jött ember azt mond, amit akar. Eddig nagyszerűen elvoltunk magunkban, és most ezt az egészet borítani kellene a bizonytalanságért (mert persze lelkünk mélyén nagyon is vágyunk egy társra). Egy okos, magabiztos embernek nem kell tartania a randizástól-amennyiben betart pár alapszabályt.

Nem kell lemondania arról, hogy megtalálja az Igazit, pusztán azért, mert attól fél, megsérül, hogy teljesen beleadja magát egy kapcsolatba. A lényeg, hogy ne álljunk le azokkal a jelöltekkel, akik nem érdemlik meg. Azokkal a nőkkel és férfiakkal, akik csak azt akarják. Azokról beszélek, akik eljátsszák, hogy mennyire szeretnének veled lenni, de valójában csak egy strigula vagy, egy skalp, akit meg akarnak szerezni. Egy használati tárgy, akivel jobb híján töltenék az időt.

Íme, 5 fontos dolog, amit jó ha bevetsz a kapcsolat elején, hogy kiderüljön, tényleg a másik feledet találtad-e meg, vagy ajánlatos inkább tovább keresgélni.

1. Nincs szex, amíg nem vagy biztos a másik szándékában!

Ősi módszer: ha a csaj/pasi nem csak ágyba akar vinni, akkor elég kitartó lesz. Ha szeretnél megbizonyosodni arról, hogy igazán fontos vagy neki, akkor ne landolj túl hamar a hálószobájában. Hidd el, ha csak szexet akar, hamar fel fogja adni. Semmiképpen se engedj követelőzésnek!

2. Szentelj több figyelmet arra, hogy mit tesz, ahelyett, hogy mit mond!

Mert szépeket mondani ugye bárki tud. A sablonos bókok, túláradó dicséretek jól esnek az ember lányának/fiának, de ennél sokkal lényegesebb az, hogy a másik mennyire előzékeny, figyelmes, kedves velünk. Ha az embered csak szavakban erős, de közben teljesen másként viselkedik ... akkor nem érdemes leragadnod nála.

3. Egy kis előtanulmányozás nem árt!

Az óvatos, jó szándékú kémlelés nyugodtan bevethető. Az okos emberek körbenéznek kicsit a közösségi oldalakon a választottjukról. Akinek nincs nyoma az interneten, az azért mindenképpen gyanús.

4. Tegyél fel alapos kérdéseket.

A te életedről van szó, úgyhogy ne félj kikérdezni olyan dolgokról, amelyek neked fontosak. Teljesen értelmetlen belekezdeni valakivel a kapcsolatba, ha 10 perc beszélgetés után kiderül, hogy az értékrendeddel, politikai nézeteddel, jövőbeli elképzeléseddel összeegyeztethetetlen az ő felfogása.

5. Legyél benne biztos, hogy megéri a figyelmedet.

Van értelme randizgatni, ha nem ugyanazt akarjátok?! Miért játszanád el, hogy jól érzed magad vele, amikor már most érzed, hogy alapvető dolgokban nem egyeztek? Butaság azt képzelni, hogy idővel megváltozik, vagy hogy a kulcsfontosságú dolgok nem lesznek döntőek, ha komolyra fordul a kapcsolat. Saját magadat is becsapod ezzel, ráadásul elpazarolsz egy csomó időt, amit arra is fordíthatnál, hogy az igazi társadat keresed.

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280