Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Nekem már nem elég a randizgatás! (de akkor hogyan ismerkedjek...?)

Nekem már nem elég a randizgatás! (de akkor hogyan ismerkedjek...?)
2016
júl.
12

Anya már nem tini, de ismerkedne.


Társra vágysz, de közben megvan a saját, bejáratott életed. Gyerekeid vannak, akikkel szeretnél minél több időt tölteni. Úgy érzed, hogy a hétköznapok beszippantanak, edzés, leckeírás, az iskolai gondok megbeszélése. Társkeresésre nincs idő (vagy csak félig szunyókálva, a gép előtt. Szigorúan 2 dimenzióban).

Valahogyan mégis megismerkedsz egy számodra szimpatikus ellenkező neművel. Most jön a legnehezebb rész. Hogyan találkozgassatok? Hagyd cserben a gyerekeidet? Te a jegeskávédat kevergeted egy majdnem vadidegennel, miközben ők témazáróra készülnek, zokognak a brutális mateklecke felett, vagy vaksötétben egyedül tartanak hazafelé az edzésről?! Szegény kicsik! Á, kizárt!

Marad a hétvége. Már ha éppen nem te vagy a soros. Vagyis kéthetente. Találkozás minden tizennegyedik napon! Ez már döfi! Erre aztán lehet alapozni egy kapcsolatot! De hol van még a kapcsolat! Előbb ismerkedjünk meg alaposabban! Gyerekjáték lesz úgy, hogy egy hónapban kétszer is látjuk egymást!

Tehát: szeretnéd minél jobban megismerni az emberedet, hogy eldöntsd, van-e több ebben a találkozásban. Mert ha lenne, akkor akár össze is költözhetnétek, hiszen te nem vagy már tini, aki húzza a strigulákat, és egészen pontosan tudod azt is, hogy mit szeretnél (még pontosabban azt, hogy mit nem). Nem vágysz már hosszas keresgélésre, és ha úgy érzed, hogy ő az, akkor nem is akarsz továbbállni, hogy nehogy lekösd magad az első embernél. A jelenlegi körülmények között azonban csak akkor lenne lehetőséged jobban megismerni, ha összebútoroznátok. De költözz össze valakivel, akit az elmúlt két hónapban minden szabadidődben, vagyis összesen eddig négyszer láttál? Nem túl meredek ez így?! Tedd ki a gyerekeidet annak, hogy valaki odacuccol, akit még te is alig ismersz? Nem, ez így agybaj.

Oké, akkor nagy levegő, gyerekek próbáljatok meg egy kicsit önállóbbak lenni. Hogy el tudjak menni hétköznap is randizni. Igen, amíg te a témazáródra készülsz. Igen, amíg te a matek lecke felett zokogsz. Igen, amíg téged Zsolti anyukája fog hazahozni az edzésről. Megy ez, mint a karikacsapás. Két hét alatt két plusz randi beiktatva! Miért csak kettő? Mert elfeledkeztél a szülői értekezletekről, amikre muszáj volt elmenned, és a gyerek fontos meccsére se küldhetted Zsolti anyukáját. Örüljünk a kicsinek is.... És most? Most a gyerekek kikészültek, hogy egész héten nem láttak, te pedig úgy érzed, hogy egyetlen hajszálnyival sikerült egymáshoz közelebb kerülnötök csak. Kiszámoltad, ha ebben a felgyorsított ütemben randiztok, akkor már csak 32 év, és el mersz köteleződni. De már most lelkiismeret-furdalásod van a gyerekek miatt. Segítsen valaki, mi itt a megoldás?! Ti tudjátok?

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280