Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Tudod, kik a nem-randizás mesterei?

Tudod, kik a nem-randizás mesterei?
2016
máj.
11

Kedvet kaptál ahhoz, hogy egy skandinávval randizzál? Nem lesz egyszerű! A skandinávok ugyanis nem randiznak.


Még külön, használható szavuk sincs erre a tevékenységre. Annyira, hogy az angol kifejezést használják (dating), miután döbbenten realizálták, hogy mit is jelent a „randizás” az amerikai filmekben. Hovatovább, nemcsak nem randiznak, de nem is házasodnak! Ez persze nem azt jelenti, hogy nem élnek tartós párkapcsolatban, és nem vállalnak gyereket. Sőt, számukra nagyon fontos a család, rengetegen élnek együtt, amolyan élettársként – jóval többen, mint házasságban- , és nem foglalkoznak a papírokkal.

Ahogy a skandinávok nem-randiznak

1. Nem flörtölnek idegenekkel. Esélye sincs annak, hogy valakit megkörnyékezzenek, vagy megszólítsanak, ha nem ismerik. Kivéve, ha részegek. Részegen flörtölnek. Részegen flörtölni viszont nem túl szép dolog. Egyáltalán nem az.

2. Nem hívnak el embereket, főleg, ha nem is ismerik őket. Természetesen, a részeg állapot itt is kivétel. Ugyebár. Talán, nagyon sok pia után megkérdezik, hogy van e kedved másnap egy mozihoz. De erre meg úgysem emlékeznek majd. És előbb bújnak ágyba, aztán randiznak, nem fordítva. A szex után szeretnek moziba hívni, hogy ne kelljen beszélni. Ja, mert a skandinávok nem valami nagy téma-mesterek, elég nehézkesen társalognak.

3. Nem mennek étterembe idegenekkel. Nem túl nagy kedvük van hozzá, hogy vadidegennel üldögéljenek a tányérok felett és azon agyaljanak, hogy miről lehetne beszélgetni. Ezt még részegen sem teszik! Sokkal jellemzőbb, hogy egy csapat haverral, vagy munkatárssal mennek el vacsorázni, és úgy intézik, hogy a mellettük lévő székre az a kolleganő üljön, akivel már fél éve szemeznek.

4. A lányok nem engedik, hogy a vacsorát a fiúk fizessék. Ezért aztán ettől az egész éttermesditől távol tartják magukat. Mert mi van, ha mégis a fickó akar fizetni? A fiúk fejében pedig az motoszkál, hogy illik fizetniük, mint a filmekben? Teljes zűrzavar. Jobb is, hogy nem randiznak éttermekben.

5. Ha nő vagy, és arra vársz, hogy egy skandináv elhívjon randizni, jó sokat fogsz várni. Jobb, ha tudod, hogy azok a fickók, akik mégis elhívnak, nem képviselik a skandináv férfiak többségét, é vélhetően csak szexet akarják. Ami persze nem gond, ha te sem vágysz másra. A normális pasi, aki tényleg érdeklődik, arra vár, hogy te tedd meg az első lépést. Onnantól már sima ügy! A 25 év feletti skandináv férfiak nem félnek elköteleződni, csak valaki tegye meg az első lépést.

6. Nem mennek kocsival randizni. Persze egyáltalán nem járnak randizni, de kocsival sem szoktak kimozdulni otthonról. Ebből következik, hogy ha mégis elmennének randizni, akkor sem mennének kocsival. Előszeretettel használják a tömegközlekedést, hacsak nem laknak nagyon külterületen. Sőt, bicajra is előbb pattannak, minthogy autókázzanak. Az alkohol fontos szereplője a kimozdulásoknak, úgyhogy már csak ezért sem vezetnek. Egy szó, mint száz: ne reménykedj, hogy hazavisz az autóján egy skandináv pasi, ha végre összejön a randi!

7. Egyszerre nem tartanak több vasat a tűzben. Ha végre rászánják magukat, hogy együtt lógjanak valakivel (érted, nem randiznak, lógnak), vagy elkezd alakulni valami (például az egyéjszakás kalandról kiderül, hogy tovább tart), akkor arra fókuszálnak. Ha egyszerre több emberrel flörtölnek és csókolóznak, az már megcsalásnak számít.

8. Nagyon lassú a felfogásuk, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnek együtt lenni és tervezni azzal, akibe beleszeretnek. Egyszerűen csak lassabban alakítják ki a bensőséges viszonyt. Ha viszont valakit közel engednek magukhoz, akkor nagyon szoros érzelmi kötelék kialakítására képesek. A szeretett emberrel képesek órákig felszabadultan beszélgetni, nevetni. Nincs gondjuk a meztelenséggel, a fizikai közelséggel. Gyakran jó barátokból, évekig tartó szoros haverságból válnak szerelmesekké.

9. Gyakoriak az ellenkező nemű barátok. Bizony, ezt nehéz elviselni egy idegennek és gyakran ad okot a féltékenykedésre. Az is előfordulhat, hogy egymásnál alszanak fiúk és lányok, még sincs köztük több barátságnál. Pedig ez náluk működő dolog!

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280