Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

13 dolog, amit tudnod kell, ha egy koffeinfüggővel randizol

13 dolog, amit tudnod kell, ha egy koffeinfüggővel randizol
2016
febr.
22

Az az igazság, hogy épp kávézás közben írom ezt a cikket. Én valahogy mindig kávézás előtt, közben vagy után vagyok. Ismerős?


Egy koffeinfüggővel élni nem nehéz, ha betartod a szabályokat. És nem kérdezel butaságokat. És nem feltételezed, hogy kávé nélkül is van élet.
Jobb, ha ezt a 13 dolgot tudod, ha olyan párra akadsz, aki él-hal a kávéért!

1. Egy halom pénzt elköltünk a kávéra

Ez a mi hobbink, a mi szerencsejátékunk. Még akkor is útba ejtjük a kávézót, ha ebédre se futja.

2. Az vagy, amilyen kávét iszol

Erős fekete? Mézes-habos macchiato? A kávéd sok mindent elárul rólad! Már az első randin kiismerünk, ha kávét rendelsz.

3. A reggeli kávé nem extra, hanem alap

Semmi, de semmi nem kezdődik egy kávé előtt. Egyszerűen nem indul el a nap! Az ágyba hozott kávéért pedig piros pont jár!

4. Az alvás kicsit problematikus lehet

Az eszünkkel persze tudjuk, hogy a vacsora után nem kellene már kávét inni, de a szívünk gyakran mást mond. Így aztán az alvás helyett gyakran csak álmatlanul hánykolódunk ... hogy reggel karikás szemekkel dönthessük magunkba az első kávét. Hiszen egész éjjel nem aludtunk!

5. A fejfájást már megszokott dolog

Ha nem jutunk elég koffeinhez, rögtön fájni kezd a fejünk, és egyre fáradtabbak leszünk. Ezen persze csak egy jó kávé segíthet.

6. Egyszerű nekünk örömet szerezni

Egy meghívás egy különleges kávézóba, egy extra csomag kávé, egy bájos bögre vagy egy kávéfőző nekünk bármilyen alkalomból jöhet!

7. A koffein elvonás súlyos tüneteket okoz

Ne akard megtudni, hogy mennyire súlyosakat! Mindenesetre, ha dühösnek, ingerlékenynek vagy kibírhatatlannak látnál minket- próbáld egy csésze kávéval orvosolni a helyzetet!

8. Sárga fogak

Mi tagadás, a sok kávézás a fogainkon is nyomot hagy. A fogfehérítés, az extra fogkrémek bennünket érdeklő téma, de az eszedbe ne jusson, hogy a kávézás abbahagyását javasold helyettük!

9. Sorban állni nekünk nem nagy ügy

Mármint ha a kedvenc kávézónkról, egy új kávézóról, vagy egy útba eső kávézóról van szó. Úgyhogy jobb, ha hozzászoksz, hogy tényleg ki fogjuk várni, amíg sorra kerülünk!

10. Velünk a randi nem nagy ügy

Ne törd sokáig a fejed, hogy hova vigyél minket. Mit szólnál mondjuk... egy kávézóhoz?

11. A kávé nem szimplán egy kávé!

Az egész világot jelenti számunkra. Imádjuk a különleges kávékat, a különböző ízesítésű cappucinókat, tejeskávékat, örömmel kóstoljuk meg más nemzetek feketéjét. Nem beszélve arról, hogy egy bögre kávéval leülni nekünk egyszerre a pihenés, a gondolkodás, a töltekezés, a baráti beszélgetések ideje.

12. Ne gyere azzal, hogy sokat iszunk!

Kímélj meg bennünket az egészséges életmódot népszerűsítő előadásoktól. És ne, ne kérdezd meg, hogy hányadik kávé ez ma, mert úgyis tudod, hogy a negyedik.

13. Bárhova elmegyünk veled, ahol kávé van

Egy romantikus római hétvége? Alig várjuk, hogy kávézhassunk a Trevi kútnál! Egy dél-amerikai expedíció? Simán! Nyaralás a görög tengerparton egy frappéval? Indulatunk! Csak kávé legyen, és mi megyünk!

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280