Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

12 ok, amiért a macskás lányokból lesznek a legcsodásabb barátnők

12 ok, amiért a macskás lányokból lesznek a legcsodásabb barátnők
2016
febr.
16

Macskás csaj akadt az utadba? Micsoda mázlista vagy!


Ó azok a macskás csajok! 12 érvünk van amellett, hogy nem különcök, hanem a legeslegjobb barátnő-jelöltek!

1. Nagy szívük van

Mindegy, hogy a cica hogyan került hozzájuk, vették, örökbe fogadták vagy lopták, az biztos, hogy teljesen odáig vannak érte! Rengeteg szeretet van bennük, és bőven jut neked is belőle!

2. Tudják, hogy a boldogság titka a kiegyensúlyozottság

Nem kell attól tartanod, hogy megfojtanak a szeretetükkel. A cicussal már megtanulták, hogy néha gyömöszölős szeretgetés kell neki, máskor pedig jobb békén hagyni.

3. Nem félnek az elköteleződéstől

Ha hosszú távra tervezel, és olyan valakit keresel, aki nem fél az elköteleződéstől, és képes távlatokban gondolkodni, akkor jó helyen jársz! Az elköteleződés macska-gazdiként nem újdonság számukra, ismerik már a megállapodottság előnyeit.

4. Tudnak nevetni

A macskák zseniálisak, hatalmas bohócok (ezért van tele a net a macskás videókkal), úgyhogy sejtheted, hogy a jókedv és kacagás nem áll távol tőlük.

5. Nem bánják, ha osztozniuk kell a reflektorfényen

Ha nem hiszed, hogy egy cicusgazdi mikre képes, akkor keress rá a meowtfit-re a twitteren, és meglátod, hogy hogyan lopják el (előlük) a macskák a show-t.

6. Nagyon felelősségteljesen gondolkodnak

Egy négylábú gyerekről ugyanúgy gondoskodni kell, mint egy kétlábúról. Szükség esetén orvoshoz viszik, etetik, tisztítják a fekhelyét, játszanak vele. Nem ismeretlen számukra a felelősségvállalás fogalma.

7. Nem szaladnak el a nehézségek láttán

Megbocsájtják a cicusnak, ha hajnalban felkelti őket, és ha felfordítja a lakást, mire hazaérnek. Nem dobják a kukába csak azért, mert nyaralásra vágynak, és nem szabadulnak meg tőle az első bútorszaggatásnál. Nem adnak ők olyan könnyen egy kapcsolatot!

8. Megtanulták értékelni az apró dolgokat is

Ha a cica kedvesen üdvözli őket, vagy összebújva alszanak el vele, az már akkora örömet okoz nekik, mintha megnyerték volna a lottó ötöst. Az élet az apró, boldog pillanatoktól lesz örömteli!

9. Hűségesek

Szóba se jöhet másik cica! Tudják, mi a valódi hűség: csak ő és senki más. Veled sem lesz ez másképp!

10. Nagyvonalú megosztók

Nem zsörtölődnek, ha meg kell osztozniuk valamin a macsekkal. Legyen szó ágyról, kajáról, kanapéról, bármiről. Az enyém-tied náluk felejtős!

11. Boldog emberek

Bizony! Már tudományos vizsgálatok is kimutatták, hogy a kisállattartók boldogabb emberek: ritkábban depressziósak és stresszesek, jobb érzelmi állapotban vannak és szociálisabbak.

12. Nagyszerű kommunikátorok és elsőrangú hallgatóságok

Folyamatosan beszélnek a macskához, úgyhogy a kommunikáció nekik nem okoz gondot. Meg is „hallgatják" a cicát, a gondolataikban is képesek olvasni. Mondhatni, hogy szavak nélkül is értik a másikat.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280