Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Beválhat egy egyéjszakásnak induló kaland?

Beválhat egy egyéjszakásnak induló kaland?
2015
dec.
22


Ha ez a nagy találkozás, akkor számít, hogy milyen gyorsan került le rólunk a ruha?


Mindenki belefuthat egy egyéjszakás kalandba, ezért még senki ne érezze rosszul magát! Egy kellemes buli, némi ital, egy vonzó ellenkező nemű aki nem ellenkezik, és már fenn is vagyunk valamelyikünk lakásán. De vajon létezhet-e, hogy az, akivel az éjszakát töltöttük, az valójában a nagy Ő? Lehet ebből az egészből igazi kapcsolat, netán házasság? Vagy törvényszerű, hogy egy egyéjszakás kaland nem tarthat hosszan?

A szakértők szerint nem kizárt, hogy egy egyéjszakásnak induló kapcsolat mély és tartalmas kapcsolattá alakuljon. Ebből a dinamikus, lendületes indulásból még bármi lehet! A felmérések szerint az ilyen kalandok 35%-a folytatódik „magasabb szinten".

Az egyéjszakás kapcsolat során olyan valakivel kerülünk intim viszonyba, akiről gyakorlatilag semmit sem tudunk. A mai napig cikinek számít, és kevesen dicsekszenek el vele, ha a kapcsolatuk úgy indult, hogy egy üveg bor után kikötöttek az albérletben. Inkább eltitkolják, és valami romantikusabb történetet körítenek köré. Pedig az így induló kapcsolatok sokkal gyakrabban torkollanak sikeres folytatásba, mint képzelnénk!

Összetett a dolog, valahol elítéljük azt az embert, aki belemegy egy ilyen kapcsolatba, miközben mi maguk sem tettünk mást. Mégis, azt gondoljuk, hogy nahát, milyen könnyűvérű nő/nőcsábász pasi, és ezért nem is gondolkodunk komolyabb dologban. Tulajdonképpen amiatt esélyt sem adunk neki, mert így viselkedett, noha a történéseknek mi ugyanúgy szereplői és alakítói voltunk, mint ő.

Van olyan szakértő, aki egyenesen azt állítja, hogy az egyéjszakás kapcsolat nem is egyéjszakás. Nem létezik, hogy utána snitt, és mindent elfelejtünk, kivéve, ha annyira részegek voltunk. A szex olyan hormonokat szabadít ugyanis fel, hogy érzelmileg is kötődni kezdünk az alkalmi partnerünkhöz. Ha az orgazmust is elérjük ezen az éjszakán, akkor szinte biztos, hogy romantikus vonzalmat kezdünk táplálni a másik felé.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280