Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Lesd meg, mit iszik, és megtudod, milyen a személyisége!

Lesd meg, mit iszik, és megtudod, milyen a személyisége!
2015
nov.
03

Tudtad, hogy egy csomó dolgot elárul a személyiségedről az, hogy mit rendelsz a bárpultnál?


"Nélkülözhetetlen" útmutató, hogy már az italrendelésnél megtudhasd, kivel állsz szemben!

Cosmopolitan koktél

"A barinőmmel jöttem, totál kitáncoljuk magunkat, szórakozunk, holnap pedig egy brunch-ra összefutunk, a Dolce & Gabbana napszemcsimben, cuki, mi? És persze tornázom ezerrel, ma, holnap, mindig."

Sex on the beach koktél

"18 és 20/vagy 40 és 50 között vagyok, és azért rendeltem ezt az italt, mert nem volt szexben részem még soha/ezer éve már. Vagány vagyok, mi? Úgy képzeltem, ha kimondom hangosan a szex szót, valaki rögtön rám ugrik. K...va magányos vagyok."

Martini

"Csak egy italra ugrottam be, mert megbeszélésem van az ügynökömmel. Kinn vár a sportautóm. Oh, jeah!"

Fehérbor

"Gáz ez a zsúfolt bár, nem is az én ízlésemnek való, ezzel a sok alulöltözött hamburgerfalóval, talán egy jobb évjáratú Chardonnay-t tartanak valahol a pince mélyén. Mást nem tudok választani itt, sajnálom."

Margarita koktél

"Imádom a fesztiválokat, imádom a farmersortomat, imádok inni akár nappal is, és... benne vagyok sok mindenben, érted, ugye."

Bloody Mary koktél

"Ez a paradicsom nagy találmány, mintha zöldséget innék, pedig az az igazság, hogy már reggel is piálhatnékom van. De így senkinek nem tűnik fel!"

Mojito

"Éljen a latin! A latin emberek! A latin kaják! A latin piák! Szabadítsuk fel Latin-Amerikát! Egyszer nyáron a strandon ittam egy észveszejtő Mojito-t, hát állandóan ezt rendelem. Kit érdekel, hogy már tél van?"

Rövidital

"Öcsém, úgy behúznék most valakinek a pofájába!"

Vodkaszóda

"Inni jöttem. Persze kalóriák nélkül. Egész nap számolgatom a kalória-bevitelt, csak nem képzeled, hogy most fogom túllépni?"

Vörösboros kóla

"Ó, a kolis évek! Lélekben még mindig ott járok. Azt mondod, tiszta bort is ihatnék? Menj már, még a végén fel kéne nőnöm! " 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280